Peuteropvang De Wonderlamp

Adresgegevens locatie

Hattasingel 45
3066 HH Rotterdam
Prinsenland
010 286 98 60

LRK-nummer

434085005
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.00 uur
dinsdag 08.00 - 12.00 uur
donderdag 08.00 - 12.00 uur
vrijdag 08.00 - 12.00 uur

U kunt uw peuter ophalen vanaf 11:45 uur. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Sarah van Maanen

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Peuteropvang De Wonderlamp is een antroposofische opvang. Dat betekent onder andere dat we veel aandacht hebben voor de jaarfeesten Sint Jan, Sint Maarten, Sinterklaas en Kerstmis. We vieren ze door liedjes te zingen en tafelspelen te doen. Maar antroposofie is natuurlijk meer dan het vieren van de jaarfeesten.

Antroposofische levensvisie bij peuteropvang De Wonderlamp

Wij vinden het belangrijk dat elk kind mag zijn wie hij of zij is, want ieder kind is uniek. We hebben veel aandacht voor het individuele talent van kinderen. Bij peuteropvang De Wonderlamp leren de kinderen om respect te hebben voor de natuur. Ze spelen elke dag buiten. We eten biologisch en organiseren onze eetmomenten met aandacht en zorg.

Peuteropvang De Wonderlamp heeft een rustige uitstraling …

Dit komt doordat we in de speelruimte binnen alleen maar natuurlijke materialen gebruiken. We horen van ouders dat zij de groepsruimtes erg verzorgd vinden. In ieder seizoen is er een passende seizoenstafel. Er zijn verschillende hoeken in de groep. Bij onze kinderen is de huishoek en de blokkenhoek echt favoriet.

…en ligt in een fijne omgeving

Peuteropvang De Wonderlamp bevindt zich in de prachtige en natuurlijke buurtspeeltuin Pietje Bell. In deze speeltuin zijn meerdere speeltuinen, ingedeeld op leeftijd en moeilijkheidsgraad. We hebben ook ons eigen speelplein. Daar kunnen alleen kinderen van De Wonderlamp spelen.

We zijn uitstekend bereikbaar

U kunt onze locatie gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De halte van bus 36 is ongeveer vijf minuten lopen. Er is een metrohalte op dertien minuten loopafstand. U kunt natuurlijk ook met de fiets of auto naar ons komen. Er zijn voldoende parkeerplekken in de buurt.

We werken veel samen met de Rudolf Steinerschool

Op deze school zijn vaak workshops, cursussen en lezingen over antroposofie en de vrije gedachte. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

unieke ligging in avonturenspeeltuin Pietje Bell antroposofisch intensieve samenwerking Rudolf Steinerschool
Kaart laden...