Peuteropvang Didjeridoe

Adresgegevens locatie

Mahlersingel 5
3055 SJ Rotterdam
Hillegersberg
010 418 12 84

LRK-nummer

200065476
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.00 uur
dinsdag 08.00 - 12.00 uur
woensdag 08.00 - 12.00 uur
donderdag 08.00 - 12.00 uur
vrijdag 08.00 - 12.00 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Oscar Laguna

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Regelmatig horen wij van ouders dat ze enorm blij met ons zijn. Hun kinderen willen het liefst ook in het weekend naar peuteropvang Didjeridoe. Probeer dan maar eens aan een peuter uit te leggen dat dat niet gaat … Een groter compliment kunnen wij ons niet wensen.

Kinderen voelen zich thuis bij peuteropvang Didjeridoe

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige sfeer en omgeving. Ze organiseren leuke activiteiten waar de kinderen bewust of onbewust een hoop van leren. We laten uw kind zelf dingen ontdekken. Het samen zijn en samenwerken met andere kinderen stimuleert de ontwikkeling van uw kind.

Goed voorbereid naar de basisschool

We werken met het Voorschoolse Educatieprogramma Puk. Er is naast aandacht voor taalontwikkeling, motorische vaardigheden en sociale vaardigheden ook aandacht voor beginnend rekenen. Met spelletjes en activiteiten wordt de ontwikkeling gestimuleerd. Zo wordt uw kind spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

Veel aandacht voor taalontwikkeling

We benoemen wat we doen. We zingen liedjes en lezen voor. Dit doen we zodat kinderen steeds beter leren praten. Een ouder vertelde ons laatst dat de mond van de medewerker op het consultatiebureau openviel toen zij hun kind na drie maanden weer zag. ‘Wat is er gebeurd?’ Het antwoord was simpel: ‘We zijn gestart met peuteropvang Didjeridoe.’

We kijken goed naar uw kind

KIJK!, dit kindvolgsysteem helpt ons de ontwikkeling van uw kind in kaart te brengen. Ouders kunnen eenvoudig meekijken met de ontwikkeling van hun kind. Heeft uw kind behoefte aan extra uitdaging of ondersteuning? Dan zorgen wij daarvoor.

Peuteropvang Didjeridoe, een sfeervolle locatie

U vindt ons in een oud schoolgebouw. Dat maakt onze locatie warm en sfeervol. De Sint Michaëlschool is onze buur. We werken regelmatig met hen samen. Peuteropvang Didjeridoe ligt ook pal naast het Lage Bergse Bos. Zeker in de zomer maken we hier veel gebruik van. We spelen onder de bomen of organiseren een gezellige picknick. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar met de auto: er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Kom gerust langs bij peuteropvang Didjeridoe

Bent u benieuwd naar onze locatie? Wilt u met eigen ogen zien hoe wij kinderen stimuleren zich te ontwikkelen? Bel voor een afspraak. Wij leiden u graag rond. En wordt uw kind 4 jaar? Dan hebben wij ook een BSO met dezelfde, aparte naam: BSO Didjeridoe.

VE-programma Puk makkelijke doorstroom naar school en BSO natuurlijke, uitdagende speelomgeving
Kaart laden...