Peuteropvang Eigen-Wijs

Adresgegevens locatie

F. Bordewijkstraat 5
3069 WB Rotterdam
Zevenkamp
010 455 53 73

LRK-nummer

207770864
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
woensdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

06-300 814 37

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Iedere zes weken starten de peuters met een nieuw thema. In de zomer hadden we bijvoorbeeld het thema ‘Oef wat warm!’. Dat werd dus met water kliederen en zelfgemaakte waterijsjes eten. Alle spellen, activiteiten en materialen zijn rondom één onderwerp georganiseerd. Zo ontdekken de peuters steeds iets nieuws.

Veel aandacht voor taalontwikkeling bij peuteropvang Eigen-Wijs

Kijk niet verbaasd op als uw peuter thuiskomt en allemaal nieuwe woorden heeft geleerd. We werken met thematafels en themawoorden. We bedenken spelletjes, zingen liedjes en maken knutsels rondom die nieuwe woorden. Kinderen breiden zo spelenderwijs hun woordenschat uit.

Spelen met andere kinderen is reuze leerzaam

Wat alle kleine kinderen nog moeten leren, zijn sociale vaardigheden. Dat betekent niet alleen dat ze leren om speelgoed te delen en aardig te zijn voor anderen. Maar ook dat ze voor zichzelf opkomen. Dat ze zelf gaan kiezen wat ze willen doen. Dat ze steeds iets zelfstandiger worden. De pedagogisch medewerkers van Eigen-Wijs zorgen voor veiligheid, zodat uw kind kan ontdekken hoe het is om in een groep te functioneren.

Lekker buitenspelen bij peuteropvang Eigen-Wijs

In onze binnentuin is het een feest om buiten te spelen. Dat doen we dan ook graag iedere dag. Op onze locatie hebben we grote bomen, veel groen, een heuvel met een tunnel en een glijbaan. En regent het te hard? Dan gaan we een uurtje ravotten en beweegspelletjes doen in de grote centrale speelhal binnen. Goed voor de grove motorische ontwikkeling van uw kind!

Rustig voorbereid op de basisschool

De peuters die bij peuteropvang Eigen-Wijs komen, werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk & Puk. Het stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen en bereidt hen voor op de basisschool. Er is naast aandacht voor taalontwikkeling, motorische vaardigheden en sociale vaardigheden ook aandacht voor beginnend rekenen.

Peuteropvang, kinderdagverblijf en BSO onder één dak

We zijn onderdeel van kindercentrum Eigen-Wijs. Gaat uw kind straks naar de BSO Eigen-Wijs, dan is het vertrouwd terrein! U kunt er ook voor kiezen om hele dagopvang te combineren met de peuteropvang. We zijn overigens goed bereikbaar: openbaar vervoer is om de hoek en er zijn veel parkeerplekken.

Wilt u eens komen kijken? U en uw peuter zijn van harte welkom! Belt of mailt u voor een afspraak?

uitdagende buitenspeelplaats kindercentrum team met veel kennis
Kaart laden...