Peuteropvang Geelkruid

Adresgegevens locatie

Geelkruid 25
3068 SN Rotterdam
Ommoord
010 455 48 23

LRK-nummer

894908224
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
woensdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Audrey Potman
06-12999107

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Wij werken volgens drie uitgangspunten: het kind staat bij ons op één. We willen kinderen de beste begeleiding bieden. En we trekken samen met de ouders op. De meeste peuters die naar peuteropvang Geelkruid komen, voelen zich daardoor snel op hun gemak. Van ouders horen we dat ze zich thuis al verheugen op een fijne ochtend vol spelletjes en activiteiten.

Sociale vaardigheden leer je in een groep

Bij Peuteropvang Geelkruid werken met het programma Uk & Puk. Dit educatieprogramma besteedt veel aandacht aan taalontwikkeling en sociaal-communicatieve vaardigheden. Kinderen leren op te komen voor zichzelf, samen te spelen en te werken, te kiezen wat je wilt doen en gevoelens te delen. Allemaal vaardigheden die je alleen in een groep kunt leren.

De ontwikkeling van uw kind staat centraal

Ontwikkelt uw kind zich heel snel? Of heeft het soms wat meer moeite? We gaan hierover met u in gesprek en kijken waarin wij kunnen sturen, tips hebben of hulp kunnen bieden. Soms vragen we expertise van buitenaf. Maar wat we ook doen, we doen het samen met u.

Zoveel mogelijk echte materialen

Bij peuteropvang Geelkruid willen we de kinderen zoveel mogelijk kennis laten maken met het echte leven. Dat ziet u onder andere terug in onze knusse huishoek. Hier ligt een hoop materiaal dat direct uit de keuken komt. Daarnaast spelen we in op verschillende culturen. Zo herkennen kinderen met een niet-Nederlandse achtergrond ook dingen van thuis. En andersom zorgt het ervoor dat Nederlandse kinderen een hoop verschillende culturen leren kennen. Zo kunnen we invulling geven aan onze pedagogische visie ‘Samen de Wereld Kleuren’.

Bij peuteropvang Geelkruid eten we gezond

In de ochtend eten we samen fruit dat de kinderen zelf van huis meenemen. Ze krijgen bij ons water en fruitwater te drinken. Iedere keer maken we dat vers met ander fruit. En feestjes vieren we graag met gezonde traktaties. Heeft u inspiratie nodig voor een gezonde traktatie? We helpen u graag aan leuke ideeën.

Een soepele doorstroom naar de basisschool

U vindt ons in hetzelfde gebouw als BSO Geelkruid. Wij werken veel samen met OJBS De Kruidenhoek, basisschool De Horizon en de Minister Marga Klompé school. Gaat uw kind later naar één van deze scholen? Wij zorgen voor een warme overdracht naar de leerkrachten van groep 1.

Kom eens langs. Dan laten we u onze fijne locatie zien!

grote speelzaal kleinschalig brede samenwerking, unieke activiteiten
Kaart laden...