Peuteropvang Kikker en Eend

Adresgegevens locatie

Rodaristraat 31
3066 LA Rotterdam
Het Lage Land
06 228 744 35

LRK-nummer

276392607
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
woensdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Agnes de Groot
06-51714483

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Bijna elke ochtend is het feest. Uw kind mag dan komen spelen met andere peuters bij Kikker en Eend. De ene keer gaan we buiten in de plassen stampen. De andere keer neemt iedereen zijn eigen knuffel mee en doen we spelletjes. We zorgen voor een gevarieerd programma.

Peuters krijgen bij Kikker en Eend veel verantwoordelijkheid

Eigen initiatief wordt gestimuleerd. En dat vinden ze maar wat leuk. Zelf kiezen of je gaat schilderen of met de blokken spelen. Onze ruimte is zo ingedeeld dat ze makkelijk zelf speelgoed uit de kasten kunnen pakken en weer opruimen. Of ze kiezen juist voor een activiteit in de speelhoek. Zelfstandigheid en nieuwe dingen ontdekken, zijn belangrijke pijlers van ons beleid.

Samen spelen is heel goed voor de ontwikkeling

In een veilige en warme omgeving leren peuters bij peuteropvang Kikker en Eend wat het is om in een groep te functioneren. Samen een spelletje doen. Met elkaar giechelen. Een ander kind ergens mee helpen. Je speelgoed met een ander delen. Samen opruimen. Peuters leren allerlei sociale vaardigheden door met andere kinderen te spelen. En daardoor ontwikkelen ze zelfvertrouwen.

We bereiden ze vast voor op de basisschool

Wat is het verschil tussen groot en klein? Hoog en laag? Ken je alle kleuren? Kun je al een beetje tellen? Via een voorschoolse methode met allerlei spelletjes en activiteiten vergroten we hun woordenschat en algemene ontwikkeling. Van de leerkrachten van groep 1 horen we vaak dat ze kunnen merken dat peuters naar Kikker en Eend zijn geweest. De overgang gaat dan gewoon net wat gemakkelijker.

Peuteropvang Kikker en Eend in één gebouw met basisschool JA Bijloo

We werken nauw samen met de Jan Antonie Bijlooschool. Uw kind maakt zo op jonge leeftijd al kennis met de juffen. En feesten, die vieren we samen. Kom gerust eens langs met uw peuter, we geven u graag een rondleiding.

 

extra aandacht voor taal en rekenen samenwerking Jan Antonie Bijlooschool mooie binnen- en buitenspeelplaats
Kaart laden...