Peuteropvang Kleinkunst

Adresgegevens locatie

Charley Tooropsingel 250
3059 WG Rotterdam
Nesselande
010 750 84 35

LRK-nummer

877076315
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30 uur
dinsdag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30 uur
woensdag 08.00 - 12.00 uur
donderdag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30 uur
vrijdag 08.00 - 12.00 & 12.30 - 15.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

06 46 70 38 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Sommige peuters die voor de eerste keer bij ons komen, vinden dat best een beetje spannend. Anderen duiken gelijk op het speelgoed af. De pedagogisch medewerkers van peuteropvang Kleinkunst hebben oog voor ieder kind en spelen goed in op hun behoeftes. Daardoor voelen kinderen zich binnen de kortste keren helemaal op hun gemak bij ons.

Binnen- en buitenspelen bij peuteropvang Kleinkunst

We hebben een veilige en gezellige binnentuin. Daar kunnen ze naar hartenlust fietsen, glijden, in de zandbak spelen, stoepkrijten of bellenblazen. Ieder seizoen heeft onze tuin wat moois te bieden. Met water spelen, bladeren zoeken, de koude wind op je wangen voelen en met een beetje geluk, krijgen we ook nog sneeuw. En hebben we genoeg van het buitenspelen, dan gaan we naar binnen. Ook daar is veel te doen.

Kinderen leren van elkaar

De kinderen die al langer bij peuteropvang Kleinkunst komen, zijn een voorbeeld voor de kinderen die net bij ons starten. We besteden veel aandacht aan het sociale aspect. Hoe kun je leuk samen spelen? Hoe kom je voor jezelf op? Daarnaast besteden we extra aandacht aan de taalontwikkeling. Door middel van allerlei spellen en activiteiten groeit de woordenschat spelenderwijs.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Puk & Ko. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u goed op de hoogte van het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen zodat u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

Feestelijk het jaar afsluiten

Het hoogtepunt van het jaar is toch wel het slotfeest. Samen sluiten we het ‘schooljaar’ feestelijk af in Plaswijckpark. Zowel voor de kinderen als voor de ouders is dit een gezellig moment. We zouden het erg leuk vinden om u daar ook te zien! Bent u nieuwsgierig geworden naar peuteropvang Kleinkunst? Bel gerust eens voor een rondleiding.

uitdagende, besloten tuin aandacht voor sociale vaardigheden, taal- en rekenontwikkeling samenwerking met klein kinderdagverblijf
Kaart laden...