Peuteropvang Nansenplaats

Adresgegevens locatie

Nansenplaats 8
3069 CV Rotterdam
Ommoord
010 456 56 85

LRK-nummer

212856753
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Lara Schuiten
06 - 25 00 20 63

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Bij peuteropvang Nansenplaats maken we van iedere dag een feest! Ons belangrijkste doel is dat we de peuters een fijne ochtend bezorgen. Dat we plezier met elkaar maken. Dat ze zich vertrouwd en veilig bij ons voelen. En dat ze zich in een positieve omgeving kunnen ontwikkelen.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Uk & Puk. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u goed op de hoogte van het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen zodat u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

Werken met levensechte materialen bij peuteropvang Nansenplaats

Knutselen met kastanjes en bladeren, lege verpakkingen of levensmiddelen zoals droge pasta. We werken graag met levensechte materialen uit de natuur of het huishouden. Hiermee dagen we de kinderen uit om hun fantasie te gebruiken en zelf dingen te ontdekken. Iedere zes weken starten we met een nieuw thema waarbinnen alle activiteiten passen. We laten de materialen aansluiten bij het thema.

Peuters leren veel door met elkaar te spelen

In een groep ontdek je al snel dat je met elkaar plezier kunt maken en dat je voor jezelf op moet komen. Dat je een ander kunt helpen. En dat jij van iemand iets kunt leren. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontwikkelen de kinderen belangrijke sociale vaardigheden. Met behulp van het systeem KIJK! volgen we de ontwikkeling van uw kind. We praten u hier tijdens het tienminutengesprek over bij.

Spelen op onze eigen locatie én op stap naar de speeltuin

We hebben echt geluk met onze fijne locatie. Peuteropvang Nansenplaats zit op loopafstand van kinderboerderij De Blijde Wei en speeltuinvereniging Ommoord. Op één van deze locaties sluiten wij het jaar af. Hier lopen wij dan heen, hand in hand in een keurig rijtje.

Gaat uw kind straks naar de basisschool?

We werken nauw samen met de kleuterklassen van de Fridtjof Nansenschool. Onze locatie zit ook op hetzelfde terrein als deze school en is gevestigd in BSO Nansenplaats. Handig als u meerdere kinderen heeft! En een vertrouwde omgeving als uw kind al vanaf 2 jaar bij ons komt. Ook als uw peuter straks naar een andere basisschool gaat, is hij of zij natuurlijk van harte welkom bij ons.

uitdagende buitenspeelplaats nauwe samenwerking met school en dagopvang vlakbij kinderboerderij
Kaart laden...