Peuteropvang Priegeltje

Adresgegevens locatie

Cornelis Danckertsstraat 34
3067 XG Rotterdam
Het Lage Land
010 202 27 68

LRK-nummer

334095050
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

Peuteropvang Priegel bestaat uit twee groepen, welke allebei vier ochtenden per week geopend zijn. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Priegel 1      Priegel 2
maandag 08.30 - 12.30 uur      08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur      08.30 - 12.30 uur
woensdag 08.30 - 12.30 uur      gesloten
donderdag 08.30 - 12.30 uur      08.30 - 12.30 uur
vrijdag gesloten      08.30 - 12.30 uur

 

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

06 192 917 02

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Heeft u een peuter en woont u in de wijk Lage Land? Kom dan eens kijken bij peuteropvang Priegeltje. Uw kind leert hier al de kinderen kennen die straks naar basisschool Onze Wereld gaan. Als uitstapje gaan we soms zelfs bij de kleuters op bezoek. Naar school gaan blijft spannend. Maar toch net iets minder als je je klasgenoten en de juf of meester al kent.

Peuteropvang Priegeltje als onderdeel van een Integraal Kindcentrum

Peuteropvang Priegeltje, kinderdagverblijf Onze Wereld, basisschool Onze Wereld en BSO Onze Wereld werken nauw met elkaar samen voor alle kinderen tot en met 12 jaar in de wijk Lage Land. Het voordeel? Het hele team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten kent elkaar en de kinderen goed en werkt vanuit dezelfde visie. Samen zorgen we voor een doorgaande ontwikkelingslijn tot aan de middelbare school.

Bij peuteropvang Priegeltje leert een kind zelf keuzes maken

Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat kinderen zoveel mogelijk zelf doen binnen een veilige omgeving. Zo nodigen onze speel- en ontdekkasten ertoe uit om zelf dingen te pakken. En doet een kind liever iets creatiefs, dan loopt het naar één van de schilderezels. Ze kunnen bij ons behoorlijk zelfstandig aan de slag. De kinderen die dat nog moeilijk vinden, helpen we natuurlijk.

Een ochtend spelen is een ochtend ontwikkelen

Speelgoed delen, samen opruimen, aangeven wat je wel en niet leuk vindt, voor jezelf opkomen, samen lachen of ondeugend doen. Door met andere kinderen te spelen bij peuteropvang Priegeltje leert een peuter razendsnel sociale vaardigheden. Daarnaast ontdekken ze taal, kleuren, seizoenen. En dat allemaal spelenderwijs. En u houden we op de hoogte in onze tienminutengesprekken.

Eerst eens komen kijken?

Kom gerust langs samen met uw peuter. We laten u graag ervaren hoe een peuterochtend bij ons verloopt. Belt u voor een afspraak?

samenwerking met basisschool Onze Wereld Lekker Fit-locatie eigen moestuin
Kaart laden...