Peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek

Adresgegevens locatie

M. van Eysden Vinkstraat 430
3066 HG Rotterdam
Prinsenland
010 266 87 50

LRK-nummer

558971477
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
woensdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Esther Mulder

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Kinderen die naar peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek komen, rennen meestal direct door naar de hal. Daar staat namelijk een groot klim- en glijtoestel dat een enorme aantrekkingskracht op ze heeft. En is die bezet? Dan is er nog genoeg keuze uit verschillende speelvlonders met bouwmaterialen of een keukentje.

De wereld ontdekken bij peuteropvang Sjakie in de Chocoladefabriek

Bij ons kunnen kinderen volop spelen en onderzoeken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de juiste activiteiten en prikkels. Elke zes weken werken we met een ander thema. We starten ieder nieuw thema met een koffieochtend voor de ouders. U kunt dan zien waarmee uw kind de komende periode gaat werken. En vindt u het leuk om thuis ook aan de slag te gaan? Dan krijgt u daarvoor de ideeën en materialen van ons.

We doen het samen met u

Onze ambitie is dat elk kind opgroeit tot een volwassene die respect heeft voor zichzelf, de ander en de omgeving. Wij zien ouders als partners voor wat de opvoeding van kinderen betreft. Twijfelen we ergens over? Of hebben we extra informatie nodig? Dan nemen we contact met u op. Ouders zeggen over ons dat we passie voor ons werk hebben, zorgzaam en betrokken zijn. Dan vinden we fijn om te horen!

De kinderen zijn veel in beweging

Wij werken met het programma Lekker Fit!. We hebben extra aandacht voor beweegactiviteiten. Ook gaan we regelmatig op pad met de kinderen. Zo is er lekker dichtbij een grasveld met speeltoestellen. Maar voor peuters is met elkaar spelen op ons eigen terrein vaak al leuk genoeg. We hebben zelfs een eigen moestuin.

Komt u een keer een kijkje nemen?

U vindt ons precies tussen drie scholen: Het Pluspunt, De Stelberg en De Kleine Prins. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur. En het is twee minuten lopen naar bushalte Klapwiek. Bij deze halte stopt bus 36.

taalprogramma Puk & Ko veel ouder-kindactiviteiten speelse indeling met vlonders
Kaart laden...