Peuteropvang Toverkunst

Adresgegevens locatie

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam
Nesselande
010 266 87 80

LRK-nummer

782124264
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

U kunt uw peuter vanaf 12.20 uur ophalen. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Marjon Benard

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

We beginnen de ochtend in een kring. De kinderen vinden het fijn om even contact met elkaar en de pedagogisch medewerkers te maken via liedjes en een verhaaltje. Als ze iets spannends hebben meegemaakt of ze willen trots hun speelgoed laten zien, dan is dat een mooi moment. Daarna gaan we aan de slag!

De ene dag een activiteit, de andere dag vrij spelen

We organiseren leuke activiteiten waar de kinderen bewust of onbewust een hoop van leren. We laten uw kind zelf dingen ontdekken. Het samenzijn en samenwerken met andere kinderen stimuleert de ontwikkeling van uw kind. De ene keer doen we buiten lekker een activiteit. De andere dag speelt de groep met elkaar of gaan we zingen, dansen of voetballen.

Iedereen doet mee bij peuteropvang Toverkunst

We vinden het sociale aspect heel belangrijk. Dus zorgen we voor vaste rituelen en gezamenlijke momenten. De peuters mogen dan ook zoveel mogelijk meehelpen. Met het uitdelen van de bekers tijdens het eet- en drinkmoment, het opruimen van blokken, eerst de rode dan de gele of samen met de pedagogisch medewerker de deur opendoen voor de ouders. Dat is spannend, is mijn papa er al?

Veel aandacht voor taalvaardigheid en motorische ontwikkeling

We kijken goed naar wat uw kind nodig heeft. Kinderen ontdekken steeds nieuwe dingen en ze leren op speelse wijze nieuwe woorden. Dat komt omdat we met taal kunnen toveren!

Goed voorbereid naar de basisschool

We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk & Puk. Er is naast aandacht voor taalontwikkeling, motorische vaardigheden en sociale vaardigheden ook aandacht voor beginnend rekenen. Met spelletjes en activiteiten wordt de ontwikkeling van uw peuter gestimuleerd. Zo wordt uw kind spelenderwijs voorbereid op de basisschool. We werken samen met basisscholen Passe-Partout en Het Tangram. Soms gaan we bij ze op bezoek.

Peuteropvang Toverkunst zit op een fijne locatie

In ons moderne pand hebben we mooie, lichte ruimtes waarin we allerlei speelhoeken hebben gecreëerd. Ook beschikken we over verschillende, gezellige tuinen waar de kinderen naar hartenlust kunnen fietsen, glijden, in de zandbak spelen, stoepkrijten of bellenblazen. We geven u en uw peuter graag een rondleiding!

muziekles samenwerking scholen Het Tangram en Passe-Partout maken gebruik van veel buitenruimtes
Kaart laden...