Peuteropvang Villa Terbregge

Adresgegevens locatie

Meerum Terwogtlaan 135
3056 PP Rotterdam
Nieuw Terbregge
010 750 84 11

LRK-nummer

260470569
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Kijk hiernaast welke vaste dagdeelcombinaties er mogelijk zijn. Als u ook gebruikmaakt van de hele dagopvang bij Villa Terbregge kunt u één dagdeel afnemen.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Anita Pidoux

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Peuters hebben van nature de behoefte om te ontdekken en te verkennen. In de stijl van Maria Montessori helpen wij de allerkleinsten om zichzelf te ontwikkelen. Met het juiste aanbod aan materialen en spellen leert een kind zijn eigen talenten ontdekken. Ieder kind is uniek en daar hebben we oog voor.

Peuteropvang in de ochtend bij Villa Terbregge

U kunt uw kind vier ochtenden in de week een paar uur bij ons brengen: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend is uw kind welkom. Dan kan het andere kinderen leren kennen. En we doen net weer andere spellen dan het van thuis gewend is.

Ontwikkelen volgens de visie van Maria Montessori

We werken bij Peuteropvang Villa Terbregge volgens de visie van Maria Montessori. Heel in het kort komt dat neer op “Help mij het zelf te doen.” Een kind kan zich ontwikkelen als het met allerlei belevingen in aanraking komt. Als het op een positieve manier gestimuleerd wordt om iets nieuws te doen. En als alle vaardigheden daarbij aan bod komen. Zoals sociale vaardigheden, motorische, cognitieve, taal en communicatie, creativiteit en fantasie.

We volgen de ontwikkeling van uw kind

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Van ouders horen we vaak dat we oog hebben voor hun kind. Met het kindvolgsysteem KIJK! houden we de ontwikkeling van uw kind bij. Zo kunnen wij talenten stimuleren en kinderen optimale ontwikkelkansen bieden. Daarnaast werken wij bij peuteropvang Villa Terbregge met een Voor- en Vroegschoolse Educatiemethode (VVE). Hierdoor hebben we extra aandacht voor de taal- en rekenontwikkeling, naast de andere ontwikkelingsgebieden zoals de motoriek. Eén keer per jaar nodigen we u graag uit voor een tienminutengesprek waarin we de ontwikkeling van uw kind bespreken.

We organiseren dus heel veel leuke activiteiten

Knutselen, uitstapjes in de buurt maken, beweegspelletjes bedenken, spelenderwijs met het leren van de kleuren oefenen: er is heel veel leuks te doen. We werken daarbij aan de hand van een vast dagritme en steeds een ander thema. Dat vergroot de herkenbaarheid voor uw kind. Bij alles wat we aanbieden, laten we de peuters zoveel mogelijk zelf doen.

De vertrouwde sfeer van kindcentrum Villa Terbregge

Ouders waarderen het gemak van een kleinschalig kindcentrum in de wijk. De peuteropvang, het kinderdagverblijf, de Verbazisschool WOW en de BSO zitten in één pand. Ouders, pedagogisch medewerkers en de leerkrachten leren elkaar daardoor goed kennen. En voor de kinderen voelt het kindcentrum als een gezellige en vertrouwde plek in de wijk.

Wilt u een rondleiding bij peuteropvang Villa Terbregge?

Of wilt u een ochtend samen met uw peuter meedoen? U bent van harte welkom.

peuteropvang vanuit de Montessori-visie combinatie met kinderdagverblijf mogelijk directe toegang naar buitenspeelplein
Kaart laden...