Peuteropvang Woelwater

Adresgegevens locatie

Varnasingel 201
3067 EZ Rotterdam
Oosterflank
010 421 52 46

LRK-nummer

106489938
Home
Gratis en vrijblijvend uitproberen!

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.00
dinsdag 08.00 - 12.00
woensdag Gesloten
donderdag 08.00 - 12.00
vrijdag 08.00 - 12.00

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Locatiemanager

Lara Schuiten
06 23 92 68 70

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Regent het? Trek uw peuter dan laarzen aan, want we gaan graag met ze naar buiten. In de plassen stampen. Een paraplu erbij. Bij peuteropvang Woelwater maken we graag plezier met elkaar en spelen we veel buiten.

Vanaf 2 jaar is uw kind welkom bij peuteropvang Woelwater

Kinderen die naar de peuteropvang gaan, hebben het straks wat gemakkelijker als ze naar school gaan. Ze kennen al wat kinderen, hebben ervaring met samen spelen in een groep en ze zijn gewend aan een dagritme. Ongemerkt hebben ze een heleboel nieuwe vaardigheden bij ons geleerd.

Ontwikkeling van peuters gaat spelenderwijs

Onze pedagogisch medewerkers bieden iedere keer andere spelletjes aan die inspelen op de ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan taalvaardigheden, sociale vaardigheden, fijne en grove motoriek, maar ook creativiteit. We gebruiken hiervoor vaak een bepaald thema.

Zoveel mogelijk zelf doen bij peuteropvang Woelwater

Binnen een veilige omgeving mogen de peuters bij ons kiezen waarmee ze willen spelen. Zo leren ze zelf besluiten te nemen en te ontdekken. Die zelfstandigheid vinden ze geweldig. Zelf bepalen of ze gaan knutselen, tekenen of bouwen. Eigenhandig een spel uit de kast pakken én weer opruimen, ook heel leuk. Hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid neemt hierdoor toe.

Spelen op onze locatie, maar ook op pad

In onze ruimte staat een houten huis. Het is leuk om te zien hoe dat de fantasie prikkelt. Ze spelen er samen binnen. Of ze verkopen ijs vanuit het raam. Het wordt weleens een garage. Als we niet binnen spelen, dan gaan we graag naar buiten. Op ons eigen buitenspeelplaats of op pad: naar het blotevoetenpad, jonge dieren aaien in de kinderboerderij, naar de speeltuin. We beleven van alles samen.

Peuteropvang Woelwater is onderdeel van Integraal Kind Centrum (IKC) Cornelis Haak

IKC Cornelis Haak staat voor verbinden en samenwerken, met ouders en andere partners in de opvoeding. Onze medewerkers en ouders hebben een eigen opvoedingsverantwoordelijkheid.  Samen werken we aan vertrouwen door open en eerlijk te zijn. We hebben belangstelling voor elkaars opvattingen en perspectieven op de ontwikkeling van het kind. Op deze manier ontstaat een verbinding, een relatie die in het belang is van het welzijn en de ontwikkeling van het kind. Ouders worden niet alleen betrokken bij de ontwikkeling en welbevinden van hun eigen kind, maar bijvoorbeeld ook bij activiteiten of projecten. We doen het immers samen!

Samen met ieder kind en de ouders stellen we realistische doelen voor de korte termijn, en dromen voor de lange termijn. Iedere dag worden we een beetje beter in wat we doen. Want morgen is ook de toekomst! Onze medewerkers werken allemaal vanuit onze visie ‘Klaar voor de toekomst’. Vanuit deze visie worden alle vieringen en activiteiten in gezamenlijkheid vormgegeven en uitgevoerd.

Spelen, leren, groeien..samen!

Nieuwsgierig? Laat u verrassen en kom eens langs!

 

extra aandacht voor rekenen en taal goede samenwerking De Meridiaan en de Cornelis Haak School mooie binnen- én buitenspeelplaats
Kaart laden...