Peuteropvang Woeste Willem & Lieve Lotte

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam
Prinsenland
010 202 22 57

LRK-nummer

132856931
Locaties

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

010 251 80 76
Dagdeelcombinaties
 madiwodovr
Ochtend  
Middag     
(Alleen met een verwijzing van CJG)
 madiwodovr
Ochtend     
Middag     
 madiwodovr
Ochtend    
Middag     

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
woensdag 08.45 - 12.45 uur
donderdag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

 

Locatiemanager

Irma Vink

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

In de grote gezamenlijke speelhal staat … een glijbaan. Daar wil uw kind uiteraard nog even vanaf voordat jullie weer naar huis gaan. Bij Peuteropvang Woeste Willem & Lieve Lotte kunnen peuters hun hart ophalen aan alle spelletjes en speelruimtes. Kom gerust eens een ochtend langs om samen te spelen met uw peuter. Jullie zijn van harte welkom!

Een gezellige ochtend bij Woeste Willem & Lieve Lotte

We doen echt van alles met de peuters: zowel op onze eigen locatie als daarbuiten. Vrij buiten spelen met de andere kinderen in onze eigen natuur-ontdektuin. Een ochtend knutselen. Spelletjes aan de hand van een thema. Of we gaan op pad in de buurt: naar een speeltuin, de kinderboerderij of de bibliotheek.

Vaardigheden ontwikkelen op de peuteropvang

Voor jezelf opkomen. Dingen delen. Samenwerken. Spelen met anderen is ontzettend goed voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden. We werken bij peuteropvang Woeste Willem & Lieve Lotte aan de totale ontwikkeling van kinderen. Dat doen we met het Vroeg- en Voorschoolse Educatieprogramma Puk & Ko. We stimuleren daarmee onder andere de taalvaardigheid. Maar ook de motoriek en sociale vaardigheden. Denk aan beweegspelletjes en een kringgesprek. Spelenderwijs gaat de ontwikkeling van uw kind met sprongen vooruit.

Ouders zijn nauw betrokken bij peuteropvang Woeste Willem & Lieve Lotte

De peuteropvang is anders dan thuis. Spannend voor die kleintjes. Maar als ouder kunt u toch dichtbij genoeg blijven. We hebben veel contact over de ontwikkeling van uw kind. En u kunt op allerlei momenten actief betrokken zijn. Er zijn ouderbijeenkomsten, gezamenlijke uitjes, voorleesdagen en er is zelfs een modderdag.

En dan … naar school!

De periode dat uw peuter bij ons komt, is kort. Maar wat leert uw kind hier veel. We zien zo’n verschil tussen de peuters die voor het eerst bij ons komen en degene die we uitzwaaien naar de basisschool. De kinderen die bij ons komen, waaieren uit over alle scholen in de buurt. Wij hebben goed contact met deze scholen en zorgen voor een warme overdracht.

Handige documenten

Locatiegids Tarieven GGD-rapport
Kaart laden...