Buitenschoolse opvang
De Kleibende

activiteiten op basis van kinderparticipatie

persoonlijke benadering naar uw kind

samenwerking Instituut Mr. Schats

Adres

Johan de Wittlaan 5-9
3051 HE Rotterdam

Telefoonnummer

010 286 27 66

Locatiemanager

Audrey Potman-Jansen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

732508940

Openingstijden

  naschools
maandag 15.00 - 18.30 uur
dinsdag 15.00 - 18.30 uur
woensdag gesloten
donderdag 15.00 - 18.30 uur
vrijdag 12.00 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 08.00 tot 18.30 uur.
BSO De Kleibende is gevestigd in de Tarcisiusschool in Hillegersberg. Gelegen aan de Bergse Plas. Een grote afgesloten buitenspeelplaats, drie grote groepsruimtes én een speelgang. Kortom, een fantastische en vertrouwde speelplek voor uw kind. Door de indeling van de ruimtes is veel aandacht voor de leeftijdsspecifieke wensen van de kinderen. Op BSO De Kleibende heeft uw kind ook inspraak. Dat noemen we kinderparticipatie. Kinderen geven hun mening over onderwerpen als speelgoed, activiteiten, het vakantieprogramma en/of de inrichting van de ruimtes. De (oudere) kinderen houden hun eigen vergaderingen over deze onderwerpen. Hoe leuk is dat!
In de vakantieperiode zorgen we voor een uitnodigend programma. Opgesteld samen met uw kind. Met leuke, bijzondere activiteiten. Zoals spelen in de speeltuin, dieren voeren op de kinderboerderij, cultuur snuiven in musea, et cetera.

Samenwerking
BSO De Kleibende werkt nauw samen met de Tarcisiusschool. Wij organiseren hier ook de tussenschoolse opvang, ofwel het overblijven. Ook werken we nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin en de andere BSO’s van Kinderopvang BijDeHand in de wijk. Tijdens de vakanties worden de kinderen van De Kleibende samengevoegd en opgevangen op BSO De Sleekoepel. Door deze samenwerking kunnen we meer leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden.

Scholen

Tarcisius
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende
De Kleibende