Buitenschoolse opvang
Mini & Maxi

kindercentrum met ontdektuin

warme maaltijden

activiteitenworkshops en zwemles

Adres

Michelangelostraat 369
3066 NL Rotterdam

Telefoonnummer

010 286 39 99

Locatiemanager

Anouschka Francisco
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

646552338

Openingstijden

  naschools
maandag 14.00 - 18.30 uur
dinsdag 14.00 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.00 - 18.30 uur
vrijdag 14.00 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur.
Een prachtig gebouw gelegen aan de rand van het Prinsenpark. Met een grote tuin waarin uw kind volop buiten kan spelen. Dát is BSO Mini & Maxi. Onze buitenruimte onderscheidt zich door de diversiteit aan (natuurlijke) materialen. Een echte ontdektuin. Op de begane grond is het kinderdagverblijf gevestigd. Door middel van kinderparticipatie kan uw kind actief meedenken over het activiteitenprogramma. Zo ontstaan er uitstapjes die door de kinderen zijn bedacht. Ook denken de kinderen zelf na over de inrichting van de ruimtes. Door het opendeurenbeleid kunnen kinderen zelf bepalen waar en met wie ze willen spelen. En door leeftijdsgerichte activiteiten aan te bieden, beleven de kinderen een geweldige tijd op de BSO. Yoga, muziek en bewegen, sportieve uitstapjes, filosoferen, koken. Onze workshops zijn leuk én leerzaam.

Zwemmen tijdens BSO-tijd
Het is voor uw kind mogelijk om zwemles te volgen tijdens BSO-tijd. Onze pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar zwemles, helpt met omkleden en is tijdens de les aanwezig. Het bespaart u tijd en voor uw kind is het leuk om met vriendjes en vriendinnetjes te zwemmen.

Samenwerking
BSO Mini & Maxi haalt kinderen op van de Protestants-Christelijke basisschool De Stelberg en van de openbare basisschool Pluspunt. Tijdens de schoolvakanties werkt Mini & Maxi samen met BSO De Wonderlamp. Zo kunnen we een gevarieerd vakantieprogramma aanbieden. BSO Mini & Maxi werkt samen met Buurtwerk en het Alexanderbad.

Scholen

Pluspunt
Stelberg
Mini & Maxi
Mini & Maxi
Mini & Maxi
Mini & Maxi
Mini & Maxi
Mini & Maxi