Buitenschoolse opvang
Toverkunst

mogelijkheid zwemles en warme maaltijd

school en opvang in 1 gebouw

samenwerkingsverband met scholen Het Tangram en Passe-Partout

Adres

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam

Telefoonnummer

010 266 87 80

Locatiemanager

Yanthe Dieleman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

144388145

Openingstijden

  voorschools naschools
maandag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur
dinsdag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur
woensdag 07.00 - 08.30 uur 12.00 - 18.30 uur
donderdag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij geopend van 08.00 tot 18.30 uur.

De voorschoolse opvang is inclusief gratis ontbijt. 

Het beste van alle werelden
Of u nu kiest voor peuteropvang, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Het kan allemaal bij kindercentrum Toverkunst. Sporten, zwemles of warme maaltijden. Ook hierin kunt u zelf bepalen. Bij ons kindercentrum is veel mogelijk. Alles onder één dak met hetzelfde doel: iedereen die hier binnenkomt, voelt zich speciaal, welkom en er heerst gezelligheid. Dit geldt voor uw kind, u en onze medewerkers.

Afwisseling en zelf kiezen. Iedere dag heeft uw kind de keus uit verschillende activiteiten die van te voren in een boekje bekend worden gemaakt. Creatieve activiteiten, drama, dans, muziek, wereldoriëntatie, wetenschap, natuur en sport. Wij maken veel gebruik van het hockeyveld of de gymzaal. Wij vinden het belangrijk om de kracht van de groep te gebruiken. Thuis of in de straat heb je niet altijd zo’n grote groep kinderen om mee te spelen. Levend stratego in het bos speel je nu eenmaal leuker met een grote groep dan met z’n vieren! Ook daarom vinden kinderen het zo leuk op onze BSO.

Zwemles
Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen en het kost u geen extra tijd. Wij zorgen ervoor dat uw kind wordt gebracht én gehaald. Eén van onze pedagogisch medewerkers blijft in het zwembad totdat ze weer klaar zijn. En helpt de kinderen met aan- en uitkleden als dat nodig is. Wel zo makkelijk voor u. Uw kind zwemt samen met vriendjes en vriendinnetjes. Gezellig!

Samenwerking
Op Toverkunst besteden we veel aandacht aan het inrichten van de ruimtes en materialen. Hierbij is het gevoel erg belangrijk. Omdat het kindercentrum is ingedeeld in verschillende ruimtes heeft ieder in het centrum zijn eigen plek. Want ieder kind en groep heeft bepaalde behoeftes waar de inrichting op afgestemd is. Toverkunst is onderdeel van Brede School Nesselande. Het grenst aan de scholen Passe-Partout en Tangram. U loopt vanuit school direct door naar de BSO. Wel zo makkelijk.

Flexibele opvang nodig?
Dat kan op onze locatie! U kunt opvang om de week afnemen. Bijvoorbeeld altijd op vrijdag en om de week op woensdag. Of de ene week wel opvang en de andere week niet. Heeft u wisselende werkdagen en iedere week andere opvangdagen nodig? Ook dat kan.
Neem voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van onze afdeling Klantcontact & Advies. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt uw vraag ook mailen naar klantcontact@kov-bijdehand.nl. Wordt u liever door ons gebeld op een moment dat het u uitkomt? Geef dit aan op ons terugbelformulier en wij bellen u terug.

Scholen

Passe-partout
Tangram
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst