Kinderdagverblijf
De Kunstenmakers

kindercentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar

intensieve samenwerking basisschool Het Spectrum

ontwikkelingsgericht werken

Adres

Robert van 't Hoffstraat 30
3059 PN Rotterdam

Telefoonnummer

010 750 84 22

Locatiemanager

Marlika Migchielsen - de Hoog
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

830363701

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.30 uur
dinsdag 08.00 - 18.30 uur
woensdag 08.00 - 18.30 uur
donderdag 08.00 - 18.30 uur
vrijdag 08.00 - 18.30 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 07.00/7.30 tot 08.00 uur.
Kinderdagverblijf De Kunstenmakers vormt samen met de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang een kindercentrum. Onze locatie is uniek. Niet alleen omdat alle werksoorten onder één dak zitten. Maar ook vanwege de gezelligheid, de sfeer en het enorme groene buitenspeelterrein. We hebben 6 gezellige, sfeervolle groepen, elk met kinderen van 0 tot 4 jaar. Die van en met elkaar leren. Voor elke leeftijd en ontwikkelingsfase worden gerichte activiteiten aangeboden. Waarbij ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelt.

Veilig buiten spelen
Ons ruime, groene buitenspeelterrein is speciaal ontworpen om alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Zo zijn er verschillende activiteitenplekken gecreëerd. Van een zand-water-speelcombinatie en aangelegde straatjes waar kinderen kunnen fietsen tot een speciale babytuin. Uitdagend, veilig én leuk!

Gratis ontbijt?
Als u uw kind om 7.00 uur brengt, bieden wij een gratis ontbijt aan. Als u interesse heeft, kunt u dit aangeven bij de locatiemanager.

Samen Uniek
Samen Uniek. Dat is de toepasselijke naam voor de samenwerking tussen basisschool Het Spectrum en Kinderopvang BijDeHand. Samen zijn we er voor u en voor uw kind. Er is speciale aandacht voor een gezamenlijke pedagogische visie, een goede overdracht en een op elkaar aansluitend leer- en spelaanbod. Meer weten? Kijk op www.ikc-samenuniek.nl.

Flexibele opvang nodig?
Dat kan op onze locatie! U kunt opvang om de week afnemen. Bijvoorbeeld altijd op vrijdag en om de week op woensdag. Of de ene week wel opvang en de andere week niet. Heeft u wisselende werkdagen en iedere week andere opvangdagen nodig? Ook dat kan.
Neem voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van onze afdeling Klantcontact & Advies. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur op telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt uw vraag ook mailen naar klantcontact@kov-bijdehand.nl. Wordt u liever door ons gebeld op een moment dat het u uitkomt? Geef dit aan op ons terugbelformulier en wij bellen u terug.
De Kunstenmakers
De Kunstenmakers
De Kunstenmakers
De Kunstenmakers
De Kunstenmakers
De Kunstenmakers
De Kunstenmakers