Kinderdagverblijf
Kleinkunst

flexibele opvang

huiselijk en kleinschalig

mooie binnentuin

Adres

Charley Tooropsingel 250
3059 WG Rotterdam

Telefoonnummer

010 750 84 35

Locatiemanager

Babette Marree
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

877076315

Openingstijden

maandag 07.45 - 18.15 uur
dinsdag 07.45 - 18.15 uur
woensdag 07.45 - 18.15 uur
donderdag 07.45 - 18.15 uur
vrijdag 07.45 - 18.15 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 07.30 tot 07.45 uur en van 18.15 tot 18.30 uur.

Kleinschalig, warm en huiselijk. Dat is wat kinderdagverblijf Kleinkunst zo bijzonder maakt. Uw kind komt in een groep waarin kinderen van dezelfde leeftijd met elkaar spelen. We hebben groepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar. In onze mooie natuurlijke tuin vindt uw kind voldoende ruimte en uitdaging om te spelen. Kleinkunst biedt uw kind de mogelijkheid om zich op een veilige en vertrouwde plek te ontwikkelen.

Met onze babygroepen en peutergroep, de mogelijkheid om een warme maaltijd te eten en onze mooie natuurlijke tuin, zijn wij een locatie waar u en uw kind zich snel thuis voelt. Meer weten over onze groepsindeling of de mogelijkheden tot flexibele opvang? Neem contact op met kinderdagverblijf Kleinkunst. Wij geven u graag een rondleiding.

Babygroepen
Onze babygroepen bieden opvang aan kinderen van 0-2 jaar. Hier kan uw baby van een paar maanden oud wennen aan nieuwe gezichten en nieuwe gewoontes. De medewerkers hebben ervaring in het observeren van kinderen en passen hun aanpak aan op wat uw kind nodig heeft. Het verschoonmoment wordt gezien als activiteit, er is individuele aandacht voor uw kind en de medewerkster en uw kind leren elkaar steeds beter kennen. Er is in de babygroep voldoende ruimte om dagelijks te bewegen, in de box of op de grond met het aanbod van het juiste spelmateriaal. Heeft uw dreumes van ruim anderhalf behoefte aan meer uitdaging, dan kan hij vast wennen aan de peutergroep door bepaalde activiteiten al mee te doen.

Peutergroep 
De peutergroep biedt kinderen van 2-4 jaar de mogelijkheid om met leeftijdsgenootjes de wereld te ontdekken. De ruimtes zijn uitdagend en veilig ingericht. Kinderen krijgen steeds meer belangstelling voor andere kinderen en spelen naast en soms ook met elkaar. De materialen nodigen uit tot samenspel, bijvoorbeeld door spelletjes te doen of samen in het keukentje te spelen. We werken op onze locaties met thema’s en binnen dit thema komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod. Hierbij vinden we een samenwerking met de peuteropvang op Kleinkunst erg waardevol.

Samenwerking
Kinderdagverblijf Kleinkunst maakt deel uit van de Brede School Nesselande. Deze samenwerking betekent dat we samenwerken met de basisscholen, Buurtwerk en andere organisaties in de wijk. Zoals de bibliotheek, speeltuinen en zorginstellingen. Zo bieden we kinderen in deze grote nieuwbouwwijk toch de veiligheid van een buurtgemeenschap met de ontplooiingsmogelijkheden van de grote stad. Onze tuin grenst aan de tuin van de Charley Toorop Toren waar bejaardenzorg plaatsvindt en een groot gezondheidscentrum is gehuisvest. Daarnaast werken wij nauw samen met Voorschools Maatschappelijk werk en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Flexibele opvang nodig?
Dat kan op onze locatie! U kunt opvang om de week afnemen. Bijvoorbeeld altijd op vrijdag en om de week op woensdag. Of de ene week wel opvang en de andere week niet. Neem voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van onze afdeling Klantcontact & Advies. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt uw vraag ook mailen naar klantcontact@kov-bijdehand.nl. Wordt u liever door ons gebeld op een moment dat het u uitkomt? Geef dit aan op ons terugbelformulier en wij bellen u terug.

Kleinkunst
Kleinkunst
Kleinkunst
Kleinkunst
Kleinkunst
Kleinkunst
Kleinkunst
Kleinkunst