Kinderdagverblijf
Toverkunst

warme maaltijd mogelijk

extra activiteiten voor 3-jarigen

cursus Muziek op schoot voor ouder en kind

Adres

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam

Telefoonnummer

010 266 87 80

Locatiemanager

Babette Marree
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

782124264

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.30 uur 
dinsdag 08.00 - 18.30 uur
woensdag 08.00 - 18.30 uur 
donderdag 08.00 - 18.30 uur 
vrijdag 08.00 - 18.30 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 07.30 tot 08.00 uur.
Het beste van alle werelden
Of u nu kiest voor peuteropvang, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Het kan allemaal bij kindercentrum Toverkunst. Muziek op schoot, muziekles of warme maaltijden. Ook hierin kunt u zelf bepalen. Bij ons kindercentrum is veel mogelijk. Alles onder één dak met hetzelfde doel: iedereen die hier binnenkomt voelt zich speciaal, welkom en er heerst gezelligheid. Dit geldt voor uw kind, u en onze medewerkers.

Uitdaging genoeg
Op het kinderdagverblijf werken we met thema’s. Hierbij is ruimte om deze op eigen wijze in te vullen per groep. Een professioneel team van pedagogisch medewerkers staat klaar om de kinderen mee te nemen in de verschillende ontwikkelingsgebieden. En daagt ze uit in de ontwikkelingsfases. Ook krijgt uw kind muziekles. En kunt u ervoor kiezen een cursus Muziek op schoot te doen. Samen met uw kind.

Op Toverkunst besteden we veel aandacht aan het inrichten van de ruimtes en materialen. Ook hierbij is het gevoel erg belangrijk. Omdat het kindercentrum is ingedeeld in verschillende ruimtes heeft ieder in het centrum zijn eigen plek. Want ieder kind en groep heeft bepaalde behoeftes waar de inrichting op afgestemd is. Toverkunst is onderdeel van Brede School Nesselande. Het grenst aan de scholen Passe-Partout en Tangram. Dit verkleint de overgang van kinderdagverblijf naar de school. Prettig voor u en uw kind.

Flexibele opvang nodig?
Dat kan op onze locatie! U kunt opvang om de week afnemen. Bijvoorbeeld altijd op vrijdag en om de week op woensdag. Of de ene week wel opvang en de andere week niet. Heeft u wisselende werkdagen en iedere week andere opvangdagen nodig? Ook dat kan.
Neem voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van onze afdeling Klantcontact & Advies. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt uw vraag ook mailen naar klantcontact@kov-bijdehand.nl. Wordt u liever door ons gebeld op een moment dat het u uitkomt? Geef dit aan op ons terugbelformulier en wij bellen u terug.
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst