Kinderdagverblijf
Het Ritme Plusopvang

Plusopvang

kindercentrum

ontwikkelingsgericht werken

Adres

Aleyda van Raephorstlaan 243-245
3054 CR Rotterdam

Telefoonnummer

010 442 10 13

Locatiemanager

Marleen Verschuure
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

193145339

Openingstijden

maandag 07.45 - 18.15 uur
dinsdag 07.45 - 18.15 uur
woensdag 07.45 - 18.15 uur
donderdag 07.45 - 18.15 uur
vrijdag 07.45 - 18.15 uur

Er is verlengde opvang mogelijk van 07.30 tot 07.45 uur en van 18.15 tot 18.30 uur.
Unieke samenwerking
Welkom bij kinderdagverblijf Het Ritme Plusopvang! Wij zijn onderdeel van een uniek samenwerkingsverband Kinderopvang, Onderwijs en Zorg binnen Integraal Kindcentrum (IKC) Máximaal. Zo delen wij onze inhoudelijke expertise en faciliteiten.

Natuurlijke buitenspeelruimte
Kiest u voor Het Ritme, dan kiest u voor ruimte, rust en veel groen in een natuurrijke omgeving. Op loopafstand van Plaswijckpark en de kinderboerderij. Iedere hele dagopvanggroep heeft een eigen tuintje. Maar naast deze eigen tuin nodigt de ruime natuurspeeltuin uit tot ontdekken! Er is een watertoren, zandbak en veel groen en ontdekpaden. De oudere kinderen kunnen zich uitleven bij het voetbalcourt en de tafeltennistafel.
Kinderdagverblijf Het Ritme heeft 3 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, waarvan 2 reguliere en 1 Plusgroep. Plusopvang 2-4 jaar is dagdelen (ochtenden) mogelijk. Als uw kind 4 jaar wordt en naar de basisschool gaat, is hij of zij van harte welkom bij BSO Het Ritme.

Een plek waar ieder kind zich thuis voelt
Wij zijn een integraal kindcentrum waar ieder kind een stem heeft. Of er nu extra zorg nodig is of niet. Wij delen een vleugel op de begane grond met Pameijer, waar ook kinderen die specialistische dagbehandeling nodig hebben, binnen hun eigen groep, een plek vinden. Met of zonder beperking. Wij bieden ieder kind een plek in een eigen stamgroep met ‘zorg op maat’. Samenwerking met partners in de wijk, maar vooral met u als ouder, vinden wij bij Het Ritme dan ook erg belangrijk!

Máximaal

Binnen Máximaal bundelen drie verschillende partijen hun krachten en delen zij hun expertise. Kinderopvang BijDeHand, De Mattheusschool en Pameijer. Reguliere kinderopvang en kinderopvang plus (0 tot 12 jaar) worden gecombineerd met het onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen en jongeren (4 tot 20 jaar) en met dagbesteding voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking (2 tot 18 jaar). Kinderen met en kinderen zonder beperking, samen in één kindcentrum! Met elkaar zijn we overtuigd van de toegevoegde waarde die deze combinatie heeft voor de ontwikkeling van deze kinderen op de korte en de langere termijn. De kinderopvang vervult een belangrijke vroeg-signaleringsfunctie waardoor tijdige interventie binnen een vertrouwde omgeving mogelijk wordt. Meer weten over Máximaal? Lees hier verder of lees dit artikel over het prachtige gebouw van Máximaal.

Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang
Het Ritme Plusopvang