Kinderdagverblijf
Woeste Willem & Lieve Lotte

ontdektuin

warme maaltijden

nieuwe moderne locatie

Adres

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam

Telefoonnummer

010 202 22 57

Locatiemanager

Irma Vink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

132856931

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.00/18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.00/18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.00 uur
donderdag 07.30 - 18.00/18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.00 uur
Kindercentrum Woeste Willem & Lieve Lotte staat voor gezelligheid, vertrouwen, diversiteit en samenwerken. Of uw kind nu kan rennen, ravotten of dansen in de grote speelhal of kan relaxen tijdens een les peuteryoga. Samen met de andere kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar neemt uw kind deel aan een gevarieerd  dagprogramma. Kinderen van verschillende leeftijden zitten bij elkaar in de groep. U kunt kiezen uit een groep samengesteld uit kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar of een groep met alleen 0- tot 2-jarigen. Zo leren de kleintjes van de oudere kinderen en voelen de oudere kinderen zich verantwoordelijk voor de kleintjes.
Twee keer per week komt ‘oma’ Lies voorlezen aan iedereen die dit leuk vindt. De diversiteit aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd, het samenspel met leeftijdsgenootjes en het werken met verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedere dag anders is. Dagelijks gaan we, als het weer het toelaat, naar buiten in onze veilige, overzichtelijke ontdektuin. Ook de baby’s gaan mee. De grotere kinderen kunnen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken de kinderen een uitstapje naar de speeltuin of het Kralingse Bos. Gezellig én spannend!

Hmmm...koken
Dagelijks kookt onze kok warme maaltijden voor uw kind met verse, gezonde ingrediënten. Die kunt u naar keuze als extra product afnemen met een strippenkaart. Een maaltijd kost € 2,20 per keer.

3+ leeftijd
Kinderen vanaf 3 jaar worden op dinsdag en donderdag uitgenodigd voor het spelend leren in de speciaal voor deze leeftijdsgroep ingerichte 3+ ruimte. Gaat uw kind naar de basisschool? Dan is hij van harte welkom op onze mini-BSO voor 4- tot 6-jarigen op dezelfde locatie.

Samenwerking
Woeste Willem & Lieve Lotte onderhoudt goed contact met de basisscholen in Prinsenland. Van ieder kind gaat, voor zijn vierde verjaardag, een schriftelijke overdracht naar de basisschool. Zijn er zorgen over uw kind? Dan kan dit uitgebreid worden met een ‘warme’ overdracht. Dit alles in nauw overleg met u. Verder hebben wij goed contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Voorschools Maatschappelijk Werk.
Mini-BSO Woeste Willem en kinderdagverblijf Lieve Lotte zitten in hetzelfde gebouw. Vanaf de leeftijd van 3 maanden tot 6 jaar kan uw kind bij ons terecht. Vertrouwd voor de kinderen en voor u.

Flexibele opvang nodig?
Dat kan op onze locatie! U kunt opvang om de week afnemen. Bijvoorbeeld altijd op vrijdag en om de week op woensdag. Of de ene week wel opvang en de andere week niet. Heeft u wisselende werkdagen en iedere week andere opvangdagen nodig? Ook dat kan.
Neem voor de mogelijkheden contact op met de medewerkers van onze afdeling Klantcontact & Advies. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 010 251 80 76. U kunt uw vraag ook mailen naar klantcontact@kov-bijdehand.nl. Wordt u liever door ons gebeld op een moment dat het u uitkomt? Geef dit aan op ons terugbelformulier en wij bellen u terug.
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte