Peuteropvang
Toverkunst

muziekles

samenwerking scholen Het Tangram en Passe-Partout

cursus Muziek op schoot voor ouder en kind

Adres

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam

Telefoonnummer

010 266 87 80

Locatiemanager

Yanthe Dieleman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

782124264

Openingstijden

maandag 08.30 - 11.30 uur
dinsdag 08.30 - 11.30 uur
donderdag 08.30 - 11.30 uur
vrijdag 08.30 - 11.30 uur

U kunt uw peuter vanaf 11.20 uur ophalen. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.
Het beste van alle werelden
Of u nu kiest voor peuteropvang, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Het kan allemaal bij kindercentrum Toverkunst. Muziek op schoot, muziekles of Engelse les. Ook hierin kunt u zelf bepalen. Bij ons kindercentrum is veel mogelijk. Alles onder één dak met hetzelfde doel: iedereen die hier binnenkomt voelt zich speciaal, welkom en er heerst gezelligheid. Dit geldt voor uw kind, u en onze medewerkers.
We hebben twee peuteropvanggroepen die 4 ochtenden geopend zijn. Hierbij werken we met vaste dagdeelcombinaties. Genoeg ruimte voor uw kind om zich te ontplooien en ontwikkelen. Naast spelen, besteden we ook veel aandacht aan de taal- en rekenontwikkeling. Hiervoor werken we met het voorschoolprogramma Puk & Ko. Spelenderwijs leert uw kind nieuwe vaardigheden, samen met de pop Puk. Daarbij kijken we ook naar de sociaal-emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling van uw kind. Peuteropvang is een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen is leren!

Op Toverkunst besteden we veel aandacht aan het inrichten van de ruimtes en materialen. Hierbij is het gevoel erg belangrijk. Omdat het kindercentrum is ingedeeld in verschillende ruimtes heeft ieder in het centrum zijn eigen plek. Want ieder kind en groep heeft bepaalde behoeftes waar de inrichting op afgestemd is. Toverkunst is onderdeel van Brede School Nesselande. Het grenst aan de scholen Passe-Partout en Tangram. Dit verkleint de overgang van peuteropvang naar de school. Prettig voor u en uw kind.
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst
Toverkunst