Peuteropvang
De Wonderlamp

unieke ligging in avonturenspeeltuin Pietje Bell

antroposofisch

intensieve samenwerking Rudolf Steinerschool

Adres

Hattasingel 45
3066 HH Rotterdam

Telefoonnummer

010 286 98 60

Locatiemanager

Sarah van Maanen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

434085005

Openingstijden

maandag 08.45 - 11.45 uur
dinsdag 08.45 - 11.45 uur
donderdag 08.45 - 11.45 uur
vrijdag 08.45 - 11.45 uur

U kunt uw peuter ophalen van 11.35 uur tot 11.45 uur. Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.
Midden in avonturenspeeltuin Pietje Bell in de wijk Prinsenland staat peuteropvang De Wonderlamp. Peuteropvang op antroposofische wijze. Deze unieke ligging zorgt ervoor dat de kinderen graag en veel buitenspelen. Komt uw kind ook spelen in onze zandbakken? Of toch liever van de glijbaan?
De seizoenen en de jaarfeesten staan centraal en zijn de leidraad voor het ritme van de dag. De seizoenstafel laat kinderen zien wat kenmerkend is voor bijvoorbeeld de zomer of de herfst. Daarnaast is er veel ruimte voor vrij spel. We gebruiken en eten voornamelijk biologische producten. De inrichting van de ruimte kenmerkt zich door natuurlijke materialen en rustige, zachte kleuren. De pedagogisch medewerkers streven naar een sfeer van warmte en huiselijkheid.

Samenwerking
De Wonderlamp ligt vlakbij de Rudolf Steinerschool. De pedagogisch medewerkers hebben intensief contact met deze basisschool. Zo vindt een warme en zorgvuldige overdracht plaats naar de basisschool. Als uw kind naar de basisschool gaat, is hij of zij van harte welkom op BSO De Wonderlamp met wie wij samen in één pand zitten. Wij werken ook samen met het Voorschools Maatschappelijk Werk en het Centrum voor Jeugd en Gezin.
De Wonderlamp
De Wonderlamp
De Wonderlamp
De Wonderlamp
De Wonderlamp
De Wonderlamp
De Wonderlamp
De Wonderlamp