Peuteropvang
Eigen-Wijs

uitdagende buitenspeelplaats

kindercentrum

team met veel kennis

Adres

F. Bordewijkstraat 5
3069 WB Rotterdam

Telefoonnummer

010 455 53 73

Locatiemanager

Nienke van Rijmenam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

207770864

Openingstijden

maandag 08.30 - 11.30 uur
dinsdag 08.30 - 11.30 uur
donderdag 08.30 - 11.30 uur
vrijdag 08.30 - 11.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Kijk op onze tarievenpagina welke vaste dagdeelcombinaties er mogelijk zijn.

Een uitdagende buitenruimte waarin uw kind zich heerlijk kan uitleven kenmerkt kindercentrum Eigen-Wijs in Zevenkamp. Een kindercentrum omdat we kinderdagverblijf, peuteropvang én buitenschoolse opvang aanbieden onder één dak. Uniek dus.

Puk & Ko
Spelen en leren gaan hand-in-hand op onze peuteropvang. We maken hiervoor gebruik van de methode Puk & Ko. Puk & Ko is een totaalprogramma waarbij alle activiteiten gericht zijn op het stimuleren van de taalontwikkeling, sociaal-communicatieve vaardigheden en beginnend rekenen. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind om met dit programma te werken en nemen uw peuter mee in de wereld van Puk.  Zo kunnen wij ook uw peuter een goede start op de basisschool geven, maar wel spelenderwijs.

Spelend leren
De groep is ingericht in vrolijke themahoeken, spelen en leren gaan dan ook hand-in-hand. Er is een grote speelhal waar wij gebruik van kunnen maken, evenals een grote binnentuin. We spelen dan ook veel buiten. Als uw kind bij ons komt spelen, is het verplicht om twee dagdelen te komen. Wij werken met vaste dagdeelcombinaties.

Eigen-Wijs
Eigen-Wijs
Eigen-Wijs
Eigen-Wijs