Peuteropvang
De Krekels

gevestigd in basisschool De Waterlelie

uitdagende groepsruimte

team met veel kennis

Adres

Veluwemeer 1
3068 KM Rotterdam

Telefoonnummer

06 129 211 50

Locatiemanager

Claudia Jansen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

313882095

Openingstijden

maandag 08.30 - 11.30 uur
dinsdag 08.30 - 11.30 uur
donderdag 08.30 - 11.30 uur
vrijdag 08.30 - 11.30 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Kijk op onze tarievenpagina welke vaste dagdeelcombinaties er mogelijk zijn.
Een goede voorbereiding op de basisschool is belangrijk voor uw kind. Maar wel spelenderwijs. Peuteropvang De Krekels, gevestigd in basisschool De Waterlelie, werkt met de methode Puk & Ko. Puk & Ko is een totaalprogramma waarbij alle activiteiten gericht zijn op het stimuleren van de taalontwikkeling, sociaal-communicatieve vaardigheden en beginnend rekenen. Om de overgang van peuteropvang naar de basisschool makkelijker te maken. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind om met dit programma te werken en nemen uw peuter mee in de wereld van Puk.
Het lokaal is ingericht in vrolijke themahoeken waar spelen en leren hand-in-hand gaan. Natuurlijk spelen we ook veel buiten op het schoolplein.
Als uw kind bij ons komt spelen, is het verplicht om twee dagdelen te komen. Wij werken met vaste dagdeelcombinaties.

Samenwerking
De Krekels heeft een lokaal in De Waterlelie. Hierdoor hebben we goede contacten met de school en is het voor uw kind makkelijker om de overstap te maken van peuteropvang naar school. Daarnaast vindt een zorgvuldige overdracht plaats van de peuteropvang naar de school.
Ook met de andere scholen in de wijk hebben wij goed contact. Ook hier vindt een zorgvuldige overdracht plaats. Onze belangrijkste samenwerkingspartner? Dat bent u. Wij betrekken u als ouder/verzorger bij de ontwikkeling van uw kind en de pedagogische programma’s. Want wat is er leuker dan meegaan naar de kinderboerderij en uw kind te zien genieten?
De Krekels
De Krekels
De Krekels
De Krekels
De Krekels