Peuteropvang
Woeste Willem & Lieve Lotte

mooie ontdektuin

veel structuur voor uw kind

makkelijke overgang naar onze mini-BSO

Adres

Ben Goerionstraat 6-8
3066 VV Rotterdam

Telefoonnummer

010 202 22 57

Locatiemanager

Irma Vink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRK-nummer

132856931

Openingstijden

maandag 08.45 - 11.45 uur
woensdag 08.45 - 11.45 uur
donderdag 08.45 - 11.45 uur
vrijdag 08.45 - 11.45 uur

Tijdens de basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Kijk op onze tarievenpagina welke vaste dagdeelcombinaties er mogelijk zijn.
Woeste Willem & Lieve Lotte is een gezellige, mooie locatie met lichte ruimtes en een prachtige ontdektuin. Wij zijn een kindercentrum dus na de peuteropvang kan uw kind tot zijn zesde jaar ook op onze buitenschoolse opvang terecht.

Een dag bij Woeste Willem & Lieve Lotte
U komt binnen en mag samen met uw kind even spelen of een boekje lezen. Gezellig. Daarna zegt u gedag en gaan we met de kinderen in de kring zitten. Ieder kind mag even iets vertellen. We werken met thema’s en daarover zingen we een liedje, lezen een boekje of oefenen met tellen. Daarna is er ruimte voor vrij spelen. Of we organiseren een activiteit voor grote of kleine groepjes (liefst buiten). Inmiddels hebben de kinderen honger gekregen dus eten we fruit en drinken we wat. Nadat we nogmaals buiten of binnen gespeeld hebben, mag u uw kind weer ophalen. Deze vaste dagindeling wordt elke dag opnieuw gevolgd. Want structuur geeft rust.

Eten en drinken
Kinderen nemen zelf fruit mee. Wij zorgen voor drinken. Wij hanteren een voedingsbeleid en stimuleren gezonde voeding.  

Puk & Ko
Het Voor- en Vroegschools Educatieprogramma (VVE) PUK & Ko zorgt elke week voor nieuwe activiteiten. Speciale activiteiten zoals een paasontbijt of een bezoek aan de kinderboerderij laten we u weten in de maandelijkse informatiebrief. Voor deze bijzondere uitjes wordt u als ouder ook uitgenodigd.

Samenwerken
Woeste Willem & Lieve Lotte werkt samen met de scholen Het Pluspunt, De Stelberg en De Kleine Prins. Dit houdt in dat de activiteiten worden afgestemd op de scholen. We informeren u over het tijdstip en de inhoud van de ouderavonden op school. Vanuit de peuteropvang zorgen we voor een goede overdracht naar de school. Zo wordt de overstap van peuteropvang naar de basisschool een stapje kleiner. We begeleiden uw kind met zorg naar die belangrijke, grote stap.
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte
Woeste Willem & Lieve Lotte