Nieuws

Nieuw: Opperdepop Festival

5 augustus 2019

Op 13 en 14 september is het Opperdepop Festival in Lansingerland. Bij de pop-up terrassen van restaurants uit de regio kun u heerlijk eten en drinken en is er vermaak voor jong en oud.

Stichting Buurtwerk en Kinderopvang BijDeHand zijn ook aanwezig om de kinderen op het evenemententerrein te vermaken. In een grote tent organiseren wij allerlei leuke activiteiten zodat ook de jonge kinderen een geweldige avond beleven. Het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek is dit jaar het decor voor het festival, een mooie locatie dus!

Kinderopvang bij De Vuurvlinder

Opperdepop-bezoekers met kinderen vanaf vier jaar kunnen ervoor kiezen hun kind bij BijDeHand een leuke avond te geven. Op vrijdag 13 september is kindercentrum De Vuurvlinder (Gouden Uillaan 32) speciaal geopend tussen 17.00 en 00.00 uur. Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen daar terecht voor een gave avond onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers. Let op: in verband met de veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk om kinderen op de locatie te laten slapen.

Klik hier voor meer informatie en om uw kind(eren) direct aan te melden. U kunt dan gemakkelijk betalen via iDEAL. Wees er snel bij en verzeker uzelf van een plekje want vol=vol.