Nieuws

Nieuws

Schaakmat! Het brein aan zet tijdens het schaaktoernooi

Een eeuwenoud strategisch spel waar kinderen ook nú nog van kunnen leren. De kinderen van onze organisatie leren de komende twee maanden schaken. Na het aanleren van de kneepjes van het spel, volgt een schaaktoernooi dat kinderen zelfs tot schaakkampioen van de regio kan kronen.

donderdag 21 februari 2019

NLdoet 2019

Lees meer
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Tijdens NLdoet kan iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.
donderdag 14 februari 2019

Disco speciaal voor 8+kinderen een groot succes

De BSO, een plek waar je na schooltijd plezier maakt met je vrienden. Hoe leuk is het dan als er een disco wordt georganiseerd en je ook nog een vriend mee mag nemen?! Vrijdagavond 14 december dansten kinderen van 8 tot 13 jaar van alle BSO-locaties van Kinderopvang BijDeHand en hun vrienden erop los tijdens het eindejaarsfeest op locatie Toverkunst in Nesselande. Van 19.00 tot 21.00 uur was de locatie omgetoverd in een glitter & glamour-dansvloer. Ook mascotte teQ van de SWKGroep, waar Kinderopvang BijDeHand onderdeel van is, danste mee met de kinderen. Het feest past goed bij het jaarthema Body & Brains: het lichaam werd flink aan het werk gezet. En de brains ook tijdens de dansmoves.

Lees meer

Week van de Lentekriebels

Lees meer
Van 18 tot en met 22 maart is het de Week van de Lentekriebels. Een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs waarin les wordt gegeven over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. In de Week van de Lentekriebels maken de scholen kennis met het thema van dit jaar: Ik wil het graag weten. Het is een leuke manier en een goed begin om schoolbreed aandacht te geven aan relationele en seksuele vorming. 14 jaar geleden is deze projectweek begonnen met 24 deelnemende scholen. Tegenwoordig is dit uitgegroeid naar meer dan 2500 deelnemende scholen! 
woensdag 13 februari 2019

Kleurrijke start van grootse arbeidsmarktcampagne

Nieuwe, goede collega’s vinden is op dit moment een van de grootste uitdagingen die wij binnen onze organisatie hebben. Daarom lanceren wij een grote arbeidsmarktcampagne: ‘Kleur je toekomst’. Een letterlijk kleurrijke campagne waarmee we willen vertellen waarom het leuk is om bij ons te werken.

Bekijk onze vacatures!

Lees meer