Nieuws

Nieuws

Buiten de lijntjes

Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt landelijk de Week van de Opvoeding plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede-opvoeders, kinderen, jongeren en professionals. Op onze locaties besteden we aandacht aan deze bijzondere week in de vorm van een ouderavond, koffieochtend of een ouder- en kindactiviteit.
vrijdag 15 september 2017

Medewerkers betrokken bij thema Water

Ieder jaar werken de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep met een themajaar. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. In juli is het spetterende Jaar van Water gestart. Via het thema doet uw kind nieuwe ervaringen op en ontdekt en ontwikkelt zo zijn of haar talenten. Ook onze medewerkers worden volop betrokken bij dit thema.
donderdag 14 september 2017

Dag van de gezonde kinderopvang

Op 8 september is het de dag van de gezonde kinderopvang. Onze pedagogische visie 'Samen de Wereld Kleuren' staat vanzelfsprekend ook voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op 8 september, maar dagelijks het hele jaar door.
woensdag 23 augustus 2017

Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep

Kinderopvang BijDeHand is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.
maandag 04 september 2017

Kinderen van BijDeHand beleven een onvergetelijk avontuur

De zomervakantie is in volle gang. Meestal een rustige periode, maar niet voor de BSO-kinderen van BijDeHand, want zij beleven een vakantie om nooit te vergeten. Diverse vakantieprogramma’s nemen de kinderen mee op avontuur.

donderdag 03 augustus 2017