Nieuws

Nieuws

Disco speciaal voor 8+kinderen een groot succes

De BSO, een plek waar je na schooltijd plezier maakt met je vrienden. Hoe leuk is het dan als er een disco wordt georganiseerd en je ook nog een vriend mee mag nemen?!

maandag 17 december 2018

Kleurrijke start van grootse arbeidsmarktcampagne

Nieuwe, goede collega’s vinden is op dit moment een van de grootste uitdagingen die wij binnen onze organisatie hebben. Daarom lanceren wij een grote arbeidsmarktcampagne: ‘Kleur je toekomst’. Een letterlijk kleurrijke campagne waarmee we willen vertellen waarom het leuk is om bij ons te werken.

Bekijk onze vacatures!

Lees meer

Disco speciaal voor 8+kinderen

De BSO, een plek waar je na schooltijd plezier maakt met je vrienden. Hoe leuk is het dan als er een disco wordt georganiseerd en je ook nog een vriend mee mag nemen?! Vrijdagavond 14 december kunnen de kinderen van 8 tot 13 jaar van alle BSO-locaties van Kinderopvang BijDeHand en hun vrienden erop los dansen tijdens het eindejaarsfeest op locatie Toverkunst in Nesselande.
vrijdag 07 december 2018

Binnenkort: de VVE-peuteropvang ouder-app

Wij vertellen u graag over de activiteiten op de locatie. Daarom is er een app ontwikkeld. Speciaal voor ouders van de kinderen die bij ons op de VVE-peuteropvang zitten.
vrijdag 07 december 2018

Succesvolle gratis zaterdagopening bij Kinderopvang BijDeHand

Op zaterdag 1 december waren kindercentra Toverkunst, Het Ritme en Mini & Maxi van Kinderopvang BijDeHand geopend voor de kinderen van klanten en medewerkers. Ook niet-klanten zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes waren van harte welkom. Helemaal gratis. Zo kregen ouders de perfecte gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand. En daar is goed gebruik van gemaakt!

dinsdag 04 december 2018