Nieuws

Nieuws

Week van de Mediawijsheid

Internet en digitale media zijn voor de generatie kinderen die nu opgroeit vanzelfsprekend. In hun vrije tijd pikken ze veel mediawijze vaardigheden op. Van 17 t/m 24 november vindt de landelijke Week van de Mediawijsheid plaats. Met deze week wordt aandacht gevraagd voor het belang van mediawijsheid voor kinderen.
vrijdag 17 november 2017

Een avond die u niet wilt missen

Op woensdag 29 november.
Een ouderbijeenkomst met een keuzeprogramma. Net even anders dan andere ouderavonden. Waardoor u iets opsteekt over een onderwerp waar u interesse in hebt. Met ouders uit de regio Hillegersberg-Schiebroek die kinderen in alle leeftijdsgroepen hebben.

donderdag 09 november 2017

War Child dag voor BSO-kinderen

Donderdag 19 oktober organiseert Kinderopvang BijDeHand een War Child Dag voor alle BSO-kinderen vanaf 8 jaar. Een bijzondere dag met een mooie verrassing voor de kinderen. Maar ook een dag om stil te staan bij de problemen die leeftijdsgenoten hebben elders in de wereld. Door het vormen van een levend peace-teken laten de kinderen zien mee te leven met kinderen in oorlogsgebieden.
donderdag 19 oktober 2017

Tijd nodig voor de drukke decembermaand?

Speciaal voor u zijn een aantal locaties van Kinderopvang BijDeHand op zaterdag 2 december geopend! Zo kunt u uw voorbereidingen treffen voor de drukke feestmaand. En uw kind(eren) mag/mogen gratis naar onze opvang.
woensdag 01 november 2017

Kinderboekenweek 2017

De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2017. Het thema is dit jaar griezelen met als motto Gruwelijk eng! Op onze locaties besteden wij aandacht aan de Kinderboekenweek.
vrijdag 06 oktober 2017