Nieuws

Nieuws

Hockeyclub OMHC slaat slag via samenwerking met Kinderopvang BijDeHand

Op zoek naar jong talent is hockeyvereniging OMHC op 7 maart een samenwerking gestart met Kinderopvang BijDeHand. Hiermee verwacht OMHC een slag te slaan bij het scouten van talent. Voor BijDeHand zorgt de samenwerking voor extra veel sportiviteit op de buitenschoolse opvang (BSO).

dinsdag 26 maart 2019

Briljante app om ouders te betrekken bij de ontwikkeling van hun kind

Lees meer
Op 11 maart lanceerden de peuteropvanglocaties van Kinderopvang BijDeHand en Stichting GroeiBriljant de speciale ouder-app. De zogenaamde ‘Briljant’-app zorgt ervoor dat ouders veel beter betrokken worden bij de ontwikkelingen van hun kind op de peuteropvang.
dinsdag 19 maart 2019

NLdoet 2019

Lees meer
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Tijdens NLdoet kan iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.
donderdag 14 februari 2019

Schaakmat! Het brein aan zet tijdens het schaaktoernooi

Een eeuwenoud strategisch spel waar kinderen ook nú nog van kunnen leren. De kinderen van onze organisatie leren de komende twee maanden schaken. Na het aanleren van de kneepjes van het spel, volgt een schaaktoernooi dat kinderen zelfs tot schaakkampioen van de regio kan kronen.

donderdag 21 februari 2019

Week van de Lentekriebels

Lees meer
Van 18 tot en met 22 maart is het de Week van de Lentekriebels. Een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs waarin les wordt gegeven over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. In de Week van de Lentekriebels maken de scholen kennis met het thema van dit jaar: Ik wil het graag weten. Het is een leuke manier en een goed begin om schoolbreed aandacht te geven aan relationele en seksuele vorming. 14 jaar geleden is deze projectweek begonnen met 24 deelnemende scholen. Tegenwoordig is dit uitgegroeid naar meer dan 2500 deelnemende scholen! 
woensdag 13 februari 2019