Home

Nieuws

Coronavirus

Coronanieuws

De afgelopen periode is de situatie in Nederland ingrijpend veranderd. Het coronavirus houdt iedereen bezig en de ontwikkelingen en maatregelen volgen elkaar in snel tempo op.
Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van wat dit voor gevolgen heeft voor u en onze kinderopvang. Lees hier onze coronanieuwsberichten. Zo heeft u alle informatie overzichtelijk op een rij.

Leuke activiteiten om met kinderen te doen

23 maart 2020

Nu alle scholen en kinderopvanglocaties gesloten zijn om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zullen veel ouders en verzorgers creatieve manieren moeten bedenken om kinderen thuis bezig te houden. En hoe leuk is het, als je dan elke dag een andere leuke activiteit kan doen? Wij delen graag een aantal leuke kinderactiviteiten die van …

Stralende gezichten bij de finish van de BijDeHand KidsRun

17 februari 2020

“Links, recht, links, rechts. Gooi je armen maar in de lucht!”, klinkt een enthousiaste stem door de speakers. Het is 10.40 uur, de warming up van de BijDeHand KidsRun is bezig. Even later rennen ruim 200 kinderen door de Gouden Griffelbuurt in Berkel en Rodenrijs.

Amber voor één dag de baas in de kinderopvang

24 januari 2020

Hoe zou het zijn om écht de baas te zijn? Dat heeft Amber van 13 jaar op donderdag 23 januari uitgezocht. Zij nam voor één dag het stokje over van directeur Annemiek de Jong en was verantwoordelijk voor Kinderopvang BijDeHand. “De overgang van de basisschool naar de middelbare school moet makkelijker”, aldus Amber.

(Voor)lezen maakt je leuker

22 januari 2020

Lezen is een must om je te ontwikkelen, om informatie te vergaren. Kortom: om mee te kunnen doen in de samenleving. Maar, lezen is vooral ook heel boeiend en leuk! Even weg van alles en iedereen. Duiken in een boek. Opgaan in een mooi verhaal. Een andere wereld ontdekken. Een wereld waarin de fantasie hoogtij …

Sportief genieten tijdens de Lansingerland Run en BijDeHand KidsRun

6 januari 2020

“Bij Kinderopvang BijDeHand besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, natuur, sport en bewegen”, zegt Susan Canter, regiomanager bij Kinderopvang BijDeHand. “Het leek ons mooi om kinderen de kans te geven mee te doen met dit sportieve evenement, daarom hebben we besloten het evenement te steunen.”

Speeddate Talent in de Tent

6 januari 2020

Ben jij het talent dat wij zoeken? Kom op maandag 13 januari 2020 vanaf 19.00 uur kennismaken bij de speeddate van Kinderopvang BijDeHand en IJsselkids Kinderopvang! Tijdens de speeddate horen we graag wie je bent, waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar jij ervaring in hebt.

Kerstactie voor War Child

19 december 2019

“Vergeet je de kruiden niet?”, vraagt Quinten. “Nee hoor. De kikkererwten, rode ui en knoflook staan ook al klaar!”, antwoord Sara enthousiast. Het is een drukke boel op de locaties. Een heerlijke geur vult de ruimte. Er wordt gekookt en gebakken voor de War Child Kerstactie. “We maken een Iraqi Burgers, net zoals kinderen in …

Ruim 330 kinderen krijgen spetterende waterpoloclinic

9 december 2019

Uithoudingsvermogen, kracht, een goede zwemtechniek en natuurlijk goed kunnen gooien; zomaar wat kenmerken die je als waterpolospeler moet bezitten. De 8+ kinderen van Kinderopvang BijDeHand maakten op 24 oktober kennis met deze sport tijdens een bijzondere waterpoloclinic door Jong Oranje in Optisport zwembad Het Alexanderhof.

War Child Kerstactie

9 december 2019

De kerstperiode staat weer voor de deur! De SWKGroep heeft dit jaar een bijzondere kerstactie met War Child. War Child heeft topchef Julius Jaspers gevraagd om acht bijzondere kinderrecepten te ontwikkelen.