Home

Nieuws

Sportief genieten tijdens de Lansingerland Run en BijDeHand KidsRun

6 januari 2020

“Bij Kinderopvang BijDeHand besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, natuur, sport en bewegen”, zegt Susan Canter, regiomanager bij Kinderopvang BijDeHand. “Het leek ons mooi om kinderen de kans te geven mee te doen met dit sportieve evenement, daarom hebben we besloten het evenement te steunen.”

Speeddate Talent in de Tent

6 januari 2020

Ben jij het talent dat wij zoeken? Kom op maandag 13 januari 2020 vanaf 19.00 uur kennismaken bij de speeddate van Kinderopvang BijDeHand en IJsselkids Kinderopvang! Tijdens de speeddate horen we graag wie je bent, waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar jij ervaring in hebt.

Kerstactie voor War Child

19 december 2019

“Vergeet je de kruiden niet?”, vraagt Quinten. “Nee hoor. De kikkererwten, rode ui en knoflook staan ook al klaar!”, antwoord Sara enthousiast. Het is een drukke boel op de locaties. Een heerlijke geur vult de ruimte. Er wordt gekookt en gebakken voor de War Child Kerstactie. “We maken een Iraqi Burgers, net zoals kinderen in …

Ruim 330 kinderen krijgen spetterende waterpoloclinic

9 december 2019

Uithoudingsvermogen, kracht, een goede zwemtechniek en natuurlijk goed kunnen gooien; zomaar wat kenmerken die je als waterpolospeler moet bezitten. De 8+ kinderen van Kinderopvang BijDeHand maakten op 24 oktober kennis met deze sport tijdens een bijzondere waterpoloclinic door Jong Oranje in Optisport zwembad Het Alexanderhof.

War Child Kerstactie

9 december 2019

De kerstperiode staat weer voor de deur! De SWKGroep heeft dit jaar een bijzondere kerstactie met War Child. War Child heeft topchef Julius Jaspers gevraagd om acht bijzondere kinderrecepten te ontwikkelen.

BijDeHand viert de kerstvakantie

9 december 2019

Houdt u er rekening mee dat de BijDeHand-locaties in Rotterdam gesloten zijn tussen Kerstmis en Oud en Nieuw? De locaties in Berkel en Rodenrijs zijn open op vrijdag 27 december en maandag en dinsdag 30 en 31 december. Tijdens de dagen dat BijDeHand open is, gaat de BSO aan de slag met het thema teQ …

Verandering in de Rotterdamse peuteropvang

9 december 2019

Rotterdamse peuters gaan sinds september extra uren naar de peuteropvang. Dat is omdat de gemeente Rotterdam meer is gaan investeren in peuteropvang. Wij merken nu al het positieve effect ervan op de peuters. Waarom heeft dit zo’n positief effect?

Gebruikt u de Flexkids Ouderapp al?

9 december 2019

Sinds 1 november werkt BijDeHand met de Flexkids Ouderapp. In deze app kunt u zelf de aan- en afwezigheid van uw kinderen regelen. Het is voor iedereen even wennen, maar de meesten van u maken al goed gebruik van de app. Nog een aantal belangrijke zaken op een rij: