Gratis koopzaterdag voor klanten en medewerkers

Tijd nodig voor de drukke decembermaand? Op zaterdag 1 december zijn kindercentra Toverkunst, Het Ritme en Mini & Maxi geopend voor klanten en medewerkers. Ook niet-klanten zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes zijn van harte welkom. Helemaal gratis. Zo bieden wij ouders de gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand.


Alle kinderen tot dertien jaar zijn tussen 9.00 en 14.00 uur van harte welkom

Ouders hebben even tijd voor zichzelf, terwijl de medewerkers zorgen voor een leuk feestje voor de kinderen met lekker eten én leuke activiteiten. Kinderen tot vier jaar kunnen naar bed. Met eigen knuffels en in hun eigen pyjama. De kinderen die niet naar bed gaan, beleven een leuke middag met onze pedagogisch medewerkers.

Geen kosten
Voor deze speciale dag worden geen kosten in rekening gebracht. Gewoon een cadeautje van Kinderopvang BijDeHand. Aanmelden kan tot 29 november tot 15.00 uur op de website van de SWKGroepPas.

De Voedselbank
De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom verzamelen we houdbare voedingsmiddelen voor de Voedselbank. Op de locaties staat deze dag een krat. Als u wilt, kunt u een bijdrage leveren.