Succesvolle gratis zaterdagopening bij Kinderopvang BijDeHand

Op zaterdag 1 december waren kindercentra Toverkunst, Het Ritme en Mini & Maxi van Kinderopvang BijDeHand geopend voor de kinderen van klanten en medewerkers. Ook niet-klanten zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes waren van harte welkom. Helemaal gratis. Zo kregen ouders de perfecte gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand. En daar is goed gebruik van gemaakt!

Een groot aantal kinderen van nul tot dertien jaar heeft tussen 9.00 en 14.00 uur gespeeld en gegeten zodat de ouders even tijd voor zichzelf hadden. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. De kinderen vermaakten zich met verschillende activiteiten zoals pietengym en -parcours, behang maken voor Sinterklaas, een muts knutselen, buitenspelen, toetjes maken en eierkoeken versieren. De kleintjes die moe waren, konden lekker slapen. Het was een geweldige dag en een succes voor zowel jong als oud!

Ook aan de Voedselbank is gedacht.

De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom konden tijdens de koopzaterdag houdbare voedingsmiddelen ingeleverd worden voor de Voedselbank.

Persbericht Succesvolle gratis zaterdagopening bij Kinderopvang BijDeHand2