Home

De BSO in de huiskamer

15 februari 2021

Wat doen we na de school? Geen groepssporten, de BSO is dicht en de kinderen vervelen zich misschien. Dat is niet zo gek. Onze BSO-medewerkers, organiseren graag een leuke middag voor de kinderen. Coronaproof uiteraard!

Elke dag een leuke activiteit op uw telefoon

Iedere werkdag krijgt u daarom een leuke activiteit voor thuis op uw nieuwsberichtentijdlijn in de Flexkids Ouderapp. In de pdf vindt u een link naar de website www.leukekinderactiviteiten.nl. Hier zetten wij iedere dag een nieuwe ‘buitenschoolse activiteit voor thuis’ op.
Zo kunt u even wat voor uzelf doen of bijvoorbeeld werken. En de kinderen hebben een topmiddag!

BSO live

Nieuw is de BSO Live! De pedagogisch medewerkers van de BSO’s van Kinderopvang BijDeHand zijn actief aan de slag gegaan met dit vernieuwende concept. Nu de lockdown voor de BSO helaas nog even voortduurt zorgen wij dat we in contact blijven met de kinderen.

Hoe werkt het?

Via Microsoft teams doen de kinderen online mee aan een leuke BSO-activiteit. Ze zien hun vriendjes en vriendinnetjes weer, maar dan in een digitale omgeving.

Veel lachen

Erg populair is de quiz, waarbij de kinderen allerlei spullen moeten verzamelen in huis. Maar ook maken en beluisteren we samen muziek, dansen en vooral lachen we veel. Natuurlijk is er een gesprekje met de pedagogisch medewerkers. Hoe gaat het met jou? Lukt het allemaal?

De BSO naar je toe

We kunnen niet wachten totdat alle kinderen weer écht naar de BSO kunnen komen. Maar voor nu halen wij ze op deze manier “gewoon” naar de BSO toe!