Home

Geïnspireerd door Wijnaldum? Leer hoe je de bal stillegt in je nek

16 juni 2021

Krijgt uw kind door het EK ook zo’n zin om te voetballen? Straatvoetballer Soufiane Touzani laat in een webinar een toffe voetbaltruc zien. Doet uw kind hem na?


Droom in duigen

Dit jaar staat bij Kinderopvang BijDeHand in het teken van het Jaar van de Toekomst. Daarom vertelt Touzani ook hoe hij als kind zijn toekomst voor zich zag. En wat deed hij toen zijn droom in duigen viel? Touzani legt het hier allemaal uit.

Jaar van de Toekomst magazine

Maar het Jaar van de Toekomst brengt meer. Op de opvang werkten we deze week met het Jaar van de Toekomst magazine. Vol spetterende activiteiten, zoals leren oefenen aan de hand van een groeimeter. Hoe heeft uw kind het gehad?

Het Jaar van de Toekomst

De SWKGroep, waar Kinderopvang BijDeHand onderdeel van is, legt elk jaar de focus op een thema. In 2021 nemen we de kinderen mee naar de toekomst: een jaar vol dromen, over leven in 2050 en nieuwe trends. Het kan altijd sneller, mooier, innovatiever maar ook efficiënter en duurzamer. Alle kinderopvang-, zorg-, buurtwerk-, en onderwijsorganisaties van de SWKGroep gaan samen met de kinderen op weg naar de Wereld van 2050. De Toekomst Challenge-dag past hier perfect bij.