Home

Nieuw in Berkel en Rodenrijs; BSO Klip en Klaar

19 oktober 2021

Sinds eind augustus is er een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) in Berkel en Rodenrijs: BSO Klip en Klaar van Kinderopvang BijDeHand. In het gebouw van Openbare Dalton Basisschool De Klipper aan de Oudelandselaan. Daar kunnen de kinderen, direct vanuit school, spelen en zich ontwikkelen onder professionele begeleiding.


BSO Klip en Klaar: lekker dichtbij

Basisschool De Klipper aan de Gouden Uillaan heeft al een BSO van Kinderopvang BijDeHand: de Vuurvlinder. Daar is er nu een in het hoofdgebouw bijgekomen. En daarmee is de BSO lekker dichtbij. “Voor ons is het klip en klaar dat een BSO vertrouwd moet zijn. Vandaar dat we graag in de school zitten en blij zijn met een buitenschoolse opvang op beide locaties”, aldus Trudie Stoutjesdijk, locatiemanager.

Korte lijntjes met de leerkracht

Een ander groot voordeel van de BSO in de school? Binnen de school is er onderling goed contact. Zo zetten we samen met het onderwijs een totaalaanbod en doorgaande leerlijn neer. School en BSO vullen elkaar aan. Wij zijn er samen voor de kinderen, de hele dag.

Ontspanning

Bij BSO Klip en Klaar is alles erop gericht om de kinderen een leuke middag te bezorgen. Na school zijn kinderen toe aan ontspanning. De pedagogisch medewerkers zorgen dat de mogelijkheden daarvoor aanwezig zijn. De kinderen komen binnen en kunnen hun verhaal kwijt tijdens wat te eten en drinken. En daarna gaan we leuke dingen doen. Een open podium, een potje voetbal of gewoon lekker chillen met een muziekje op. We stemmen wat we doen heel bewust af op ieder kind. Wat heeft iemand nodig? Dat mag hij of zij doen. Dat is de kracht van BSO Klip en Klaar.