Home

Nieuw in Berkel en Rodenrijs; BSO Klip en Klaar

16 juli 2021

Direct na de zomervakantie, op 30 augustus, opent onze organisatie een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) in Berkel en Rodenrijs: BSO Klip en Klaar.
Deze opvang zit in het gebouw van Openbare Dalton Basisschool De Klipper aan de Oudelandselaan. Zo kunnen de kinderen daar direct vanuit school spelen en zich ontwikkelen. 

Bij Basisschool De Klipper aan de Gouden Uillaan is al een BSO van ons gevestigd: de Vuurvlinder. Daar komt nu een BSO in het hoofdgebouw bij. “Zo is de BSO lekker dichtbij”, zegt Claudia Jansen, locatiemanager.

Korte lijntjes met de leerkracht
Een ander groot voordeel van de BSO? “Binnen de school hebben we onderling goed contact”, zegt Claudia. “Zo zetten we samen met het onderwijs een totaalaanbod en doorgaande leerlijn neer. School en BSO vullen elkaar aan. Wij zijn er samen voor de kinderen, de hele dag.”

Ontspanning
Bij BSO Klip en Klaar is erop gericht om de kinderen een leuke middag te bezorgen. “Na school zijn kinderen toe aan ontspanning”, aldus Claudia. De kinderen komen binnen en kunnen hun verhaal kwijt tijdens wat te eten en drinken. En daarna gaan we leuke dingen doen. Een open podium, een potje voetbal of gewoon lekker chillen met een muziekje op.