Home

Korting en knutselen: inspiratie voor kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Wat gaan jullie doen vandaag? Zoekt u een leuke activiteit voor kinderen? Wij hebben speciaal voor de herfstvakantie een paar toffe uitjes en leuke knutseltips uitgezocht. Met korting naar de Speelfabriek of theelichtjes met herfstbladeren maken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Speelfabriek

Ga op ontdekkingstocht in de Speelfabriek. Een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar in Rotterdam. Bouw je eigen raceauto en kijk welke de snelste is, maak zelf zeep of bak frietjes. Bij de Speelfabriek kan het allemaal!

Museum Rotterdam

Benieuwd naar de geschiedenis van Rotjeknor? Museum Rotterdam laat de geschiedenis van de Maasstad zien. Van nederzetting tot metropool. Verrassend voor toerist én Rotterdammer.

Schaatsen en skiën in De Uithof

Zoef door de sneeuw naar beneden of voel je als Sven Kramer. Gewoon in Den Haag. In De Uithof is het altijd winter. Ontvlucht de herfstregen en ga toch lekker bewegen!

Bowlen

Doe jij een gooi naar de prijzen, of eindigt jouw poging in de goot? Ga in de herfstvakantie lekker bowlen in Krimpen aan den IJssel.

Maak een herfsttak

Breng de herfst naar binnen met een versiering uit de natuur. Een kleurrijke tak fleurt het huis op en is gemakkelijk te maken. Hoe? De stappen staan hier.

Grappige kastanjefiguren

Kastanjes? Figuurtjes! Met een paar kastanjes of eikels en satéprikkers maak je gemakkelijk de leukste figuurtjes. Hier vindt u inspiratie.

Theelichtjes met herfstbladeren

Verdrijf de donkere herfstavonden met een sfeervol theelichtje. Versier een lampje met herfstbladeren en u heeft meteen sfeer. Op leukekinderactiviteiten.nl vindt u de stappen.

Spinnenweb

Een knutsel waar je geen acht poten voor nodig hebt, maar wat wel een mooi resultaat oplevert. Maak een spinnenweb! Op het web leggen we uit hoe.

Pompoenknutselen

Iedereen kent de halloweenpompoenen met gezichtjes. Maak deze vakantie eens een ander pompoenfiguurtje. Een Pokémon, bijvoorbeeld. Ontdek hier wat daarvoor nodig is.