Nieuws

“Op zaterdag naar de opvang is echt gaaf!”

5 december 2019

Op zaterdag 30 november waren er verschillende buitenschoolse- en kinderopvanglocaties van Kinderopvang BijDeHand in Rotterdam een extra dag geopend. De kinderen beleefden een leuke dag, terwijl ouders voorbereidingen konden treffen voor de drukke feestmaand.

Alle kinderen tot en met 12 jaar waren van harte welkom. Zo speelden vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes lekker samen.

Leuke activiteiten

De kinderen hebben enthousiast gespeeld en lekker gegeten zodat de ouders even tijd voor zichzelf hadden. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. Voor Bas (6) voelde het als een feestdag. “Op zaterdag naar de opvang is echt gaaf, helemaal nu mijn neefje ook mee mocht. We hebben superleuke spelletjes gedaan: een pietenestafette maken, lekker eten, ontbijtkoekhuisjes bouwen, pepernoten bakken!”. De kinderen deden ook enthousiast mee met de oud-Hollandse spelletjes. Uiteraard konden de kleintjes die moe waren lekker slapen.

Ook aan de Voedselbank is gedacht

De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom brachten ouders lekkere dingen mee voor de Voedselbank. “Zo helpen we om er voor iedereen een mooie feestmaand van te maken”, aldus een ouder.