Nieuws

Opperdepop Festival, een culinaire en creatieve avond voor jong en oud

4 september 2019

Buurtwerk en Kinderopvang BijDeHand, beide onderdeel van de SWKGroep, zijn dit jaar trotse partner van het splinternieuwe Opperdepop Festival. Tijdens het Opperdepop Festival zijn zij het die er voor de jongste bezoekertjes een feest van maken. Onder hun professionele begeleiding kunnen kinderen op het evenemententerrein meedoen aan allerlei activiteiten in het Kidspaviljoen. De wat oudere jongeren kunnen heerlijk chillen in de Hang-Out. En ook opent Kinderopvang BijDeHand die avond haar buitenschoolse opvanglocatie, De Vuurvlinder, in Berkel en Rodenrijs waar kinderen worden opgevangen en vermaakt tijdens een onvergetelijke avond.

Kidspaviljoen

Het Kidspaviljoen op het Opperdepop Festival biedt verschillende culinaire, creatieve en sportieve activiteiten. Kinderen kunnen zich vermaken met culinaire activiteiten zoals poffertjes, pizza’s en popcorn bakken en gezonde smoothies maken. Maar ook op creatief gebied kunnen ze aan de slag. Denk aan muziekinstrumenten en sieraden maken of gelukstenen schilderen. Alle activiteiten zijn afgestemd op kinderen tussen 4 en 12 jaar en worden tot 21.00 uur aangeboden.

Hang-Out

Ook voor de ‘oudere’ jongeren worden leuke dingen georganiseerd in de Opperdepop Hang-Out. Een area speciaal ingericht voor jongeren die het Kidspaviljoen zijn ontgroeit. Leer te mixen als een DJ, maak je eigen kunst of chill gewoon lekker in de Hang-Out!

Kinderopvang bij De Vuurvlinder

Op vrijdag 13 september is buitenschoolse opvang ‘De Vuurvlinder’ (Gouden Uillaan 32) speciaal geopend tussen 17.00 uur en 00.00 uur. Opperdepop Festival-bezoekers die zonder hun kinderen naar het festival willen maar hun kinderen ook een geweldige avond willen geven, kunnen dan terecht bij Kinderopvang BijDeHand. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen daar een gave avond beleven onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers.