Nieuws

Sluiting kinderdagverblijf De Vlinder

Naar aanleiding van het besluit van de overheid om ouderen maximaal te kunnen beschermen tegen het coronavirus, zijn verpleeghuizen vanaf heden gesloten voor alle bezoekers. Dit besluit heeft ook invloed op ons. Wij hebben namelijk het besluit moeten nemen dat ons
kinderdagverblijf De Vlinder vanaf maandag 23 maart gesloten blijft.

Kinderen van ouders met een vitaal beroep, die normaal opgevangen worden op deze locatie of op peuteropvang De Vuurvlinder worden vanaf maandag opgevangen op locatie Hillegonda’s tuin, Minervaplein 7, 3054 SK Rotterdam – Hillegersberg. (Gezien de uitzonderlijke situatie is deze locatie vanaf 07:00 uur geopend). In het schema op onze website ziet u een overzicht van de samengevoegde locaties.

Vertrouwd gezicht

Wij zijn on ervan bewust dat een vertrouwd gezicht van groot belang is voor kinderen, vooral in deze situatie. Daarom gaan er medewerkers van locatie De Vlinder mee naar locatie Hillegonda’s Tuin.

Wat als uw kind ziekteverschijnselen heeft

Als uw kind verkouden is (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn), verhoging of koorts (vanaf 38°C) heeft, benadrukken wij dat uw kind thuis moet blijven, ook als u een vitaal beroep heeft.

Geen vitaal beroep, breng uw kind dan niet naar de opvang

Kinderen van ouders die geen door de overheid vastgesteld vitaal beroep hebben, kunnen hun kind niet naar de opvang brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de samenleving blijft draaien en besmetting zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Hoe houden we u op de hoogte

Zodra de situatie verandert, brengen wij u op de hoogte. Dat doen wij onder andere via de Flexkids Ouderapp en e-mail (houd ook uw spambox in de gaten).

Vragen

Mocht u vragen hebben. Bijvoorbeeld omdat u een vitaal beroep uitoefent en kinderopvang nodig heeft. Dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van de afdeling Klantcontact & Advies via telefoonnummer: 010 251 80 76. Of stuur een e-mail naar info.corona@swkgroep.nl.