Nieuws

Speeddate Talent in de Tent

6 januari 2020

Ben jij het talent dat wij zoeken? Kom op maandag 13 januari 2020 vanaf 19.00 uur kennismaken bij de speeddate van Kinderopvang BijDeHand en IJsselkids Kinderopvang! Tijdens de speeddate horen we graag wie je bent, waar jouw interesses liggen, wat je wensen zijn en waar jij ervaring in hebt.

Van ons hoor je wat wij jou te bieden hebben en welke mogelijkheden er zijn. Want we hebben regelmatig functies beschikbaar zoals pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf of op de BSO, maar ook als praktijkbegeleider, hbo-coach of (adjunct)locatiemanager.

Nieuwsgierig?

Ben je al benieuwd naar wat Kinderopvang BijDeHand en IJsselkids Kinderopvang jou te bieden hebben? Kijk dan alvast naar onze vacatures:  http://www.werkenbijdeswkgroep.nl

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door de mogelijkheden in de kinderopvang; wij zijn op zoek naar jouw talent! Meld je aan via https://www.kov-bijdehand.nl/aanmelden-speeddate-talent-in-de-tent/en vergeet niet om jouw actuele cv mee te nemen! Wij zorgen voor een hapje en een drankje en je gaat naar huis met een leuk aandenken.

Wanneer: maandag 13 januari 2020
Hoe laat: vanaf 19.00 uur, start presentatie om 19.15 uur
Waar: Kinderdagverblijf Eigen-Wijs, F. Bordewijkstraat 5, 3069WB Rotterdam