Nieuws

Sportief genieten tijdens de Lansingerland Run en BijDeHand KidsRun

6 januari 2020

“Bij Kinderopvang BijDeHand besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, natuur, sport en bewegen”, zegt Susan Canter, regiomanager bij Kinderopvang BijDeHand. “Het leek ons mooi om kinderen de kans te geven mee te doen met dit sportieve evenement, daarom hebben we besloten het evenement te steunen.”

Kinderloop

Op zondag 16 februari is er de Lansingerland Run. Voor veel mensen de ideale voorbereiding op de marathon van Rotterdam. Naast de 30 km en halve marathon kan ook 10 of 4 km gelopen worden. En voor de jeugd tot en met 12 jaar is er de BijDeHand KidsRun. Kinderen tot en met 8 jaar lopen dan 650 meter en tot en met 12 jaar 1100 meter. Alle kinderen krijgen een gratis bidon van BijDeHand. En natuurlijk krijgen ze een mooie medaille voor hun inzet na afloop.

Samen de finish over tijdens de BijDeHand KidsRun

Het sportieve evenement belooft een echt familiefeestje te worden waar niet alleen de kinderen aan mee kunnen doen. “Ook de ouders mogen meelopen met de BijDeHand KidsRun”, zegt Susan. “Of ze lopen natuurlijk een van de andere afstanden van de dag. Het wordt een dag waarop we Lansingerland verbinden. Ouders en kinderen zijn samen sportief bezig!”.

Een passende samenwerking

Susan vindt de samenwerking tussen Kinderopvang BijDeHand en de Lansingerland Run uitstekend passen. “Een onwijs mooie samenwerking”, vertelt Susan. Sportieve activiteiten passen goed bij de kinderopvangorganisatie. “Bij BijDeHand besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, natuur, sport en bewegen. Zo organiseren we tijdens de zomervakanties de BijDeHand Zomerspelen met allerlei leuke sportieve activiteiten en stimuleren we onze pedagogisch medewerkers hun sporttalent te ontwikkelen. Bewegen is gezond, voor jong en oud. Bovendien zorgt het voor verbinding. Die saamhorigheid is prachtig om te zien!”

Loop je samen met je kinderen de BijDeHand KidsRun? En ga je ook nog voor een eigen sportieve prestatie op de 4, 10, halve marathon of 30 kilometer? Scoor nu snel je startbewijs! https://www.lansingerlandrun.nl/inschrijven/