Nieuws>

Stralende gezichten bij de finish van de BijDeHand KidsRun

17 februari 2020

“Links, recht, links, rechts. Gooi je armen maar in de lucht!”, klinkt een enthousiaste stem door de speakers. Het is 10.40 uur, de warming up van de BijDeHand KidsRun is bezig. Even later rennen ruim 200 kinderen door de Gouden Griffelbuurt in Berkel en Rodenrijs.

Ook Emily liep mee. Trots laat ze haar medaille en bidon zien zodra ze de finish over is. “De medaille hang ik boven mijn bed en de bidon neem ik vanaf nu elke dag mee naar school!” Ondanks de harde wind waren de deelnemers in grote getale aanwezig. Ook ouders waren van harte welkom bij het sportieve evenement. “Prachtig om te zien hoe sommigen de hand van papa of mama stevig vasthouden. Een echt familiefeestje”, zegt Audrey Potman, locatiemanager bij BijDeHand.

Sportief in de winter én zomer

Kinderopvang BijDeHand hecht veel waarde aan sport en bewegen. De Lansingerland Run past daar dus perfect bij. “In de zomer hebben we de BijDeHand Zomerspelen en nu in de winter de BijDeHand KidsRun. We vinden het fijn dat we kinderen de kans kunnen geven om mee te doen met dit soort sportieve activiteiten”, vertelt Audrey.