Kunst&Expressie

kunst en expressieZingen, muziek, dansen, kunst, schrijven en toneel. Dit en veel meer hebben de kinderen ervaren. In 2015 lag de focus op Kunst & Expressie. Leren, creëren, genieten en ontdekken wat je leuk vindt. Je uiten op verschillende manieren. Dat is een hele kunst!

Kinderen kregen hiermee de mogelijkheid om eigen talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij voorbereid op een goede toekomst. Dit is één van de vier basisdoelen uit de Wet Kinderopvang. Expressie, kunst en de creativiteit die daarbij hoort zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Bijvoorbeeld bij tekenen leer je om te kijken, bij musiceren leer je om te luisteren. Dit zijn vaardigheden die ook weer belangrijk zijn om te leren lezen. Kunst en Expressie gebruiken we om de ontwikkelingsgebieden van kinderen te stimuleren. Letterlijk en figuurlijk Samen De Wereld Kleuren. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een belangrijke eigenschap in een steeds veranderende wereld. Bovendien is bezig zijn met kunst en expressie heel erg leuk!

 Schrijvenkunstenexpressie
 Elfjes en Verhalen
 Voor u gebundeld
 Zoveel talent en creativiteit
 Geniet!

 Geniet van de ’Kunst&Expressie Verhalenbundel’ naar aanleiding van het Kunst&Expressie thema én de workshops ’Schrijven’.
 Door te klikken op de afbeelding hierboven kunt u het boek op uw gemak doorbladeren. Geniet van Toveren met tekst!

Nieuwsgierig wat we verder nog gedaan hebben? Kijk voor een overzicht in de SWKGroep Eindejaarsnieuwsbrief.