14 augustus 2018

Pedagogisch medewerker KDV – Rotterdam

Voor Kinderdagverblijf Woeste Willem & Lieve Lotte zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker KDV
16 tot 32 uur per week, dagen in overleg

Een prachtige natuur/ontdektuin en veel extra speelruimte waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen maakt Woeste Willem & Lieve Lotte een unieke locatie.

Wij zijn voor één van onze babygroepen (0 tot 2 jaar) op zoek naar een deskundig, ervaren en enthousiaste collega. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en stimulerend pedagogisch klimaat. Je speelt in op de behoefte van de kinderen. Je hebt een zelfstandige en zekere houding en weet op een juiste manier de dag over te dragen wanneer ouders de kinderen komen ophalen. Kinderen en ouders kunnen rekenen op jouw volledige aandacht. Niet omdat het moet, maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt.

Hoe het kan gaan
Het is donderdagochtend 7:30 uur. Je bent net gestart. Het eerste kindje komt binnen, je vraagt hoe hij heeft geslapen en hoe laat hij zijn eerste voeding heeft gehad. Als alle kinderen binnen zijn is het tijd om aan tafel te gaan voor het fruitmoment! Je collega geeft een kindje de fles en jij houdt je bezig met de kinderen aan tafel. Na het eten ga je samen met de oudste kinderen een mooie tekening maken terwijl je collega samen met de kleinste kinderen lekker gaat spelen op de mat. Voor je het weet is het alweer tijd voor een boterham. Na de middagslaapjes zet je de muziek aan. Tijd om lekker te gaan dansen en springen. De kinderen gieren het uit van plezier! Maar ook kinderen die (nog) niet mee kunnen doen hebben een te gekke dag met liefdevolle verzorging en ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Jij ziet het allemaal gebeuren en slaat het op om later te gebruiken in je observatie verslag van die kinderen. En dan staan de eerste ouders alweer op de stoep. Het was weer een leuke dag vandaag!

Lees meer

14 augustus 2018

Praktijkopleider – Regio Rotterdam

Voor de regio Rotterdam zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een

Praktijkopleider
24 tot 28 uur per week, dagen en tijden in overleg


Jouw takenpakket

Als praktijkopleider ben je dè schakel tussen opleidingsinstituten en de werkbegeleiders die de medewerkers met een leerarbeidsovereenkomst en/of stagiaires begeleiden. Je onderhoudt goede contacten met de diverse opleidingsinstituten over de voortgang van het leertraject van de stagiaires en BBL’ers, maar ook over verschillende ontwikkelingen binnen de opleidingsinstituten en ziet kansen voor nieuwe samenwerkingsverbanden waar nodig. Je werft leerlingen op scholen en selecteert ze conform de jaarplanning. Vervolgens verzorg je voor deze leerlingen een introductie met behulp van het introductieprogramma. Je ondersteunt de werkbegeleiders op locaties door middel van coaching gesprekken, cursussen en bijeenkomsten. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opleidings-, begeleidings- en beoordelingsactiviteiten die benoemd zijn in het opleidingsplan.

Lees meer

13 augustus 2018

Pedagogisch medewerker peuteropvang – Rotterdam

Een nieuwe peuteropvang in de wijk Prinsenland!

Voor peuteropvang Het Pluspuntje zijn wij per 27 augustus 2018 op zoek naar een

Pedagogisch medewerker peuteropvang
13 uur per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Naar verwachting zal er na de zomervakantie van 2018 gestart worden met peuteropvang Het Pluspuntje in de wijk Prinsenland. Onze peuteropvang is een samenwerkingsproject van Kinderopvang BijDeHand en OBS Pluspunt. Wij combineren het beste van beide werelden door maximaal gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring. Pluspunt staat bekend om zijn brede en uitdagende lesaanbod, zo is er Engels vanaf groep 1 en veel aandacht voor Beeldende Vorming, Bewegingsonderwijs en Wetenschap & Technologie. Dit sluit aan bij de onderdelen ‘Onderzoeken ’ en ‘Levensecht’ uit de pedagogische visie van Kinderopvang BijDeHand.

Is dit jouw plek?
Als kinderen twee jaar zijn, hebben ze precies de goede leeftijd om naar de peuteropvang te gaan. Zingen, knutselen, voorlezen, zandtaartjes bakken, fietsen, klimmen en klauteren. Een nieuwe wereld gaat voor hen open. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen. Het eigen maken van belangrijke vaardigheden hoort daarbij, zoals taalvaardigheden, maar ook sociale, motorische en creatieve vaardigheden. Als pedagogisch medewerker bereid je de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool.

Bij Het Pluspuntje wordt, net als op onze andere peuteropvanglocaties, gewerkt met het VVE-programma Puk en Ko. De Nederlandse taal krijgt in deze methode veel aandacht. In je werk word je ondersteund door een HBO-coach, zij is regelmatig op de groep om te ondersteunen en/of te coachen bij het uitvoeren van het VVE-beleid of het registreren van de ontwikkeling van de kinderen. Vanaf september 2018 krijgt ouderparticipatie binnen de peuteropvang een nieuwe betekenis. We nemen jou hierin graag mee, door middel van trainingen en coaching, want ieder kind heeft baat bij een goede afstemming tussen peuteropvang en thuis.

Handig om te weten
De werktijden zijn tussen 08:30 uur en 11:45 uur. Je kan, in overleg, ook ingezet worden bij PO en BSO Sjakie in de Chocoladefabriek of BSO Sjakie in Zjaak.

Lees meer

13 augustus 2018

Senior locatiemanagers – Rotterdam

Ben jij een doortastende, daadkrachtige manager met ondernemersgeest?

Wij zijn per 1 oktober 2018 op zoek naar

Senior locatiemanagers
28 tot 36 uur per week, in ieder geval op dinsdag, overige dagen in overleg

Jij kan als geen ander de verbinding maken. Je hebt een natuurlijke drijfveer als het gaat om ondernemen en je snapt dat jij het verschil kan maken. Je ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging en je hebt passie voor jouw vak. Eigenaarschap en regie houden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. Als eindverantwoordelijke van deze locatie leg je direct verantwoording af aan jouw Regiomanager. Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige manager met ondernemersgeest, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie en in staat is duidelijke beslissingen te nemen met de daarbij behorende heldere communicatie.

De taken van een senior locatiemanager zijn o.a.:

  • Leidinggeven aan medewerkers en hen begeleiden, instrueren, coachen en motiveren, waar nodig.
  • Zorgen voor een juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting d.m.v. het maken van dienstroosters en het voeren van werving- en selectiegesprekken.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van beleid binnen de locatie.
  • Coördineren van de interne bedrijfsvoering
  • Deelnemen aan diverse overlegstructuren binnen Kinderopvang BijDeHand.
  • Benutten en creëren van de USP’s per locatie.

Lees meer

13 augustus 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam, Nesselande

Ben jij een creatieve en sportieve duizendpoot die steeds weer nieuwe activiteiten bedenkt?

Voor BSO Toverkunst zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
(20 tot 22 uur per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Onze BSO maakt onderdeel uit van Kindercentrum Toverkunst. Omdat het kindercentrum is ingedeeld in verschillende ruimtes heeft ieder in het centrum zijn eigen plek. Toverkunst is onderdeel van Brede School Nesselande. Het grenst aan de scholen Passe-Partout en Tangram.

Wij zijn een BSO met 8 groepen en vangen per dag (maximaal) 160 kinderen op. Een groot speelterrein en het gebruik van sportvelden/sporthal staan garant voor veel speelplezier. Elke groep heeft een keuken en er is veel ruimte voor allerlei creatieve knutselactiviteiten. Kortom ruimte genoeg voor veel verschillende uitdagende activiteiten!

Hoe het kan gaan
Je bereidt samen je collega’s de activiteiten van de middag voor en checkt nog even de voicemail voor eventuele afmeldingen of bijzonderheden. Daarna halen jullie samen de kinderen van school. We starten altijd met iets te eten of te drinken. Jullie nemen de schooldag door en geven de kinderen de ruimte om te vertellen wat ze zoal bezighoudt. Daarna start het activiteitenprogramma. Dit kan iedere dag anders zijn, maar is altijd themagericht. Dit wordt een toffe middag! Jouw dag is geslaagd als alle kinderen een topmiddag hebben beleefd.

Handig om te weten
De werktijden op de BSO zijn van 14:00uur tot 18:00 uur/18:30 uur. Je staat met één of twee andere collega’s op de groep. Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken via de flexpool, bij de VSO of bij het geven van kinderfeestjes.

Lees meer

13 augustus 2018

Flexpool medewerkers – Rotterdam

Wij zijn op zoek naar talent voor onze flexpool!

Voor Kinderopvang BijDeHand zijn wij per direct op zoek naar

Flexpool medewerkers

(parttime: 20-24 uur per week, dagen in overleg)

Flexibel! Dat ben jij! Als flexpoolmedewerker ben je flexibel inzetbaar op alle soorten opvang binnen jouw regio. Je werkt dus dichtbij huis met weinig reistijd en bent bekend met de wijken waarin je werkt. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een gezonde omgeving opgroeien. Veel buiten zijn, gezonde voeding, sporten en bewegen is onze missie. Jij bent dan ook creatief, enthousiast en een echte teamplayer. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht.

Handig om te weten
De werktijden zijn afhankelijk van de werksoort en locatie, maar liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken.

Lees meer

13 augustus 2018

Flexpool pedagogisch medewerker TSO/BSO – diverse locaties

Voor de flexpool voor onze tussenschoolse/buitenschoolse opvang locaties zijn wij per direct op zoek naar

Flexpool pedagogisch medewerkers TSO/BSO
(uren en beschikbaarheid in overleg)

Onze BSO locaties zijn allemaal uniek; groot, klein, stads of in de natuur, in een schoolgebouw of een aparte locatie…we gaan actief met de kinderen aan de slag maar er is ook ruimte om zich terug te kunnen trekken als ze uit willen rusten. We werken met activiteiten- en vakantieprogrammas en in de vakantieperiodes worden er regelmatig uitstapjes gemaakt.

De werktijden zijn afhankelijk van de locatie en of het een schoolweek of vakantieweek is, maar liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken. In schoolweken zal je vooral in de middag werken, in schoolvakanties de hele dag.

Lees meer

13 augustus 2018

Flexibel pedagogisch medewerker plusopvang BSO – Rotterdam, Hillegersberg/Zevenkamp

Voor BSO+ De Goudmijn en BSO+ Het Ritme zijn wij per direct op zoek naar een

Flexibel pedagogisch medewerker plusopvang BSO
(10 tot 16 uur per week, dagen in overleg)

Flexibel en zin in een nieuwe uitdaging en nog meer ontwikkelkansen? Voor BSO+ De Goudmijn binnen Kindercentrum Eigen-Wijs en BSO+ Het Ritme binnen Integraal Kindcentrum Maximaal zijn wij op zoek naar een actief persoon met lef, die rust uitstraalt en over zeer goede pedagogische kwaliteiten beschikt voor deze unieke omgeving! De werktijden zijn afhankelijk van de locatie.

Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te werken via de invalpoule van BijDeHand voor alle locaties en werksoorten.

Onze BSO is een bijzondere BSO, een BSO met een plus! Ingericht om kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een extra zorgvraag te begeleiden. Kinderen die naar BSO-plus De Goudmijn en Het Ritme komen, hebben extra zorg en aandacht nodig. Omdat ze gedragsmoeilijkheden en/of ontwikkelingsmoeilijkheden hebben. Ze vinden het bijvoorbeeld moeilijk om contact te leggen of te onderhouden met kinderen. Of kunnen moeilijk vertellen wat hen bezighoudt of wat ze voelen.

BSO-plus vangt kinderen op van het speciaal onderwijs.

Kinderen die door hun problematiek niet in de reguliere opvang opgevangen kunnen worden, worden door jou intensief begeleid vanuit een gestructureerde didactische/pedagogische aanpak. Het is een uniek samenwerkingsconcept, met intern de mogelijkheden om diverse disciplines, zoals een orthopedagoog voor observatie bij extra zorg in te schakelen. Daarnaast is er coaching on the job vanuit de specialistische jeugdhulpverlening voor de pedagogisch medewerkers.

Lees meer

9 augustus 2018

Interim locatiemanager – Rotterdam

Jij zorgt met een sterke manier van leidinggeven voor een goedlopende locatie!

Voor één van onze kinderdagverblijven zijn wij per direct op zoek naar een

Interim locatiemanager
32 uur per week, in ieder geval op dinsdag, overige dagen in overleg

Over jouw functie:
Jij kan als geen ander de verbinding maken. Je hebt een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven en jij hebt ervaring met verandermanagement. Je ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging en je hebt passie voor jouw vak. Eigenaarschap en regie houden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. Als eindverantwoordelijke van deze locatie leg je direct verantwoording af aan jouw regiomanager. Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige manager met ondernemersgeest, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie en in staat is duidelijke beslissingen te nemen met de daarbij behorende heldere communicatie.

Lees meer

7 augustus 2018

Flexibel pedagogisch medewerker – Berkel en Rodenrijs

Vind jij het leuk om met alle leeftijden op zowel het KDV, BSO als PO te werken?

Voor KDV De Vlinder en Peuteropvang en BSO De Vuurvlinder in Berkel en Rodenrijs zijn wij per 16 augustus 2018 op zoek naar een

Flexibel pedagogisch medewerker
20 uur per week, dagen in overleg
(Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO, via de roulerende poule en/of bij het geven van kinderfeestjes)

Als actieve, flexibele pedagogisch medewerker ben je op beide locaties inzetbaar zowel op het KDV als op de PO en BSO. Je komt te werken met enthousiaste collega’s die een gevarieerd activiteitenaanbod bieden aan de kinderen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en zorg van kinderen van 0 tot 12 jaar. Je bent in staat om in te spelen op de behoeftes van elk kind. Elke dag is anders, met het kind als middelpunt. Wanneer de ouders hun kind komen halen, ben je het aanspreekpunt voor hen. Je draagt over hoe de dag is geweest en als er bijzonderheden zijn bespreek je dat apart met de ouders.

Hoe het kan gaan
Vandaag mag je aan de slag op de BSO. Samen met je collega’s haal je de kinderen op uit school. Je controleert bij binnenkomst of iedereen er is. Er wordt wat gegeten en gedronken en je bespreekt de schooldag met de kinderen voordat de activiteiten beginnen. Het wordt weer een toffe middag. We gaan heerlijk buitenspelen in de fraaie natuurspeeltuin en we gaan enthousiast aan de slag met allerlei workshops! Jouw dag is geslaagd als alle kinderen met een lach op hun gezicht zijn opgehaald.

Handig om te weten
De werktijden zijn van 07:30 uur tot 18:30 uur, afhankelijk van de werksoort. Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO, via de roulerende poule en/of bij het geven van kinderfeestjes.

Lees meer

7 augustus 2018

Pedagogisch medewerkers BSO – Berkel en Rodenrijs

Bij ons is er ruimte voor talent van kinderen en dat van jou!

Voor De Vuurvlinder in Berkel en Rodenrijs zijn wij per 27 augustus 2018 op zoek naar

Pedagogisch medewerkers BSO
8 tot 12 uur per week, op maandag, dinsdag (en donderdag)
Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO, via de flexpool en/of bij het geven van kinderfeestjes

Wij zijn een verticale BSO en vangen per dag (maximaal) 150 kinderen op. Een mooie locatie met veel sfeervol ingerichte ruimtes, een natuurspeeltuin en een sporthal staan garant voor veel speelplezier. Kortom ruimte genoeg voor veel verschillende uitdagende activiteiten!

Bij De Vuurvlinder is er ruimte voor talent van kinderen en dat van jou! Jij bent dan ook creatief, enthousiast en een echte teamplayer. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt!

Wij hebben bij de Vuurvlinder onderstaande vacatures openstaan:
Groep Goud en Platina (7+), 8 uur per week, op maandag en dinsdag.
Groep Koper (5,6 jarigen), 12 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag.
Groep Goud (5-7 jaar), 12 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag.
Groep Rood (5 jarigen), 12 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag.

Hoe het kan gaan
Samen met je collega’s haal je de kinderen op uit school. Je controleert bij binnenkomst of iedereen er is. Er wordt wat gegeten en gedronken en je bespreekt de schooldag met de kinderen voordat de activiteiten beginnen. Het wordt weer een toffe middag. We gaan heerlijk buitenspelen in de fraaie natuurspeeltuin en we gaan enthousiast aan de slag met allerlei workshops! Jouw dag is geslaagd als alle kinderen met een lach op hun gezicht zijn opgehaald.

Handig om te weten
De werktijden zijn van 14:15 uur/14:30 uur tot 17:30 uur/18:30 uur. Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO via de flexpool en/of bij het geven van kinderfeestjes.

Lees meer

3 augustus 2018

Pedagogisch medewerker KDV – Rotterdam

Voor KDV Mini & Maxi zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker KDV
17 uur per week, op maandag en dinsdag

Kinderdagverblijf Mini & Maxi. Een uniek kinderdagverblijf in een prachtig gebouw, gelegen aan de rand van het Prinsenpark. In de grote tuin kunnen kinderen volop buiten spelen. Onze buitenruimte onderscheidt zich door de diversiteit aan (natuurlijke) materialen. Een echte ontdektuin. Op de eerste verdieping is een buitenschoolse opvang aanwezig. Wij zijn er voor jong en oud!

Kinderen moeten zich breed en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Mini & Maxi levert hieraan een bijdrage door kinderen in hun kracht te zetten. Positieve benadering, een veilige en fijne sfeer en thematische activiteiten. Dát zijn onze uitgangspunten bij de begeleiding van de kinderen.

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt!

Handig om te weten
De werktijden zijn tussen 07:00 uur en 18:30 uur. In de vakanties werk je hele dagen.
Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de BSO, in de roulerende poule en/of bij het geven van kinderfeestjes.


Lees meer

3 augustus 2018

Pedagogisch medewerker KDV – Rotterdam

Stap jij in onze draaimolen?

Voor kinderdagverblijf De Draaimolen zijn wij per 1 september 2018 op zoek naar een

Pedagogisch medewerker KDV
16 tot 24 uur per week, dagen in overleg

Kinderdagverblijf De Draaimolen. Prachtig gelegen midden in het groene gedeelte van de wijk Schiebroek. Het sfeervolle voormalig schoolgebouw heeft royale en lichte groepsruimtes. Mét een geweldig groot speellokaal. Om ons gebouw heen ligt een grote groene tuin, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Wij vangen dagelijks ruim 80 kinderen op. Er zijn 2 babygroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar en 4 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Binnenkort zullen wij nog een groep openen.

Samen met een professioneel, stabiel en enthousiast team bezorg jij de kinderen een fantastische dag. Kinderen en ouders kunnen rekenen op jouw volledige aandacht. Niet omdat het moet, maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt. De werktijden zijn wisseldiensten tussen 7:30 uur en 18:30 uur. Tevens is het mogelijk om meer uren in de flexpool te werken. Het gaat om twee vacatures, 1 op de peutergroep en 1 op de verticale groep.


Lees meer


5 juni 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam

Ga jij pas blij naar huis als jij kinderen een top middag hebt bezorgd?

Voor BSO De Sleekoepel zijn wij op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
gemiddeld 15 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag

Een gezellige locatie met een groot afgesloten buitenspeelterrein en een zeer groene aangrenzende speeltuin. Dát is BSO De Sleekoepel in Schiebroek. BSO De Sleekoepel biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. De groepen hebben hun eigen huiskamer. Ook is er nog een ruimte waar kinderen met constructie speelgoed kunnen spelen zoals lego. Na school vang je de kinderen op en bespreek je de dag. Daarna ga je leuke leeftijdsgerichte activiteiten ondernemen op het gebied van bijvoorbeeld sport en spel of ga je lekker de natuur in. In de vakantieperiode maken we regelmatig uitstapjes naar speeltuinen, kinderboerderijen of musea. Uiteraard zorg je voor een goede overdracht naar de ouders toe.

Goed om te weten
Uren uitbreiding naar 20 uur is mogelijk in combinatie met kinderfeestjes, de roulerende poule op woensdag en/of vrijdag. De werktijden voor de TSO is van 12:00 uur tot 13:15 uur en voor de BSO van 14:30 uur en 18:30 uur. In vakanties werk je hele dagen.

Lees meer