18 juni 2018

Praktijkopleider – Regio Rotterdam

Voor de regio Rotterdam zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een

Praktijkopleider
24 tot 28 uur per week, dagen en tijden in overleg


Jouw takenpakket

Als praktijkopleider ben je dè schakel tussen opleidingsinstituten en de werkbegeleiders die de medewerkers met een leerarbeidsovereenkomst en/of stagiaires begeleiden. Je onderhoudt goede contacten met de diverse opleidingsinstituten over de voortgang van het leertraject van de stagiaires en BBL’ers, maar ook over verschillende ontwikkelingen binnen de opleidingsinstituten en ziet kansen voor nieuwe samenwerkingsverbanden waar nodig. Je werft leerlingen op scholen en selecteert ze conform de jaarplanning. Vervolgens verzorg je voor deze leerlingen een introductie met behulp van het introductieprogramma. Je ondersteunt de werkbegeleiders op locaties door middel van coaching gesprekken, cursussen en bijeenkomsten. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opleidings-, begeleidings- en beoordelingsactiviteiten die benoemd zijn in het opleidingsplan.

Lees meer

15 juni 2018

Stafsecretaresse – Berkel en Rodenrijs

Houd jij graag de touwtjes in handen?

Mooi zo! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een

Stafsecretaresse
24 uur per week, dagen in overleg

Jouw werkzaamheden
Ontzorgen is jouw ‘middlename’! Je neemt zoveel mogelijk werk uit handen van twee managers. Je bent een kei in organiseren. Je weet precies de juiste balans te vinden, zodat er in de drukke agenda’s ook ruimte is om even adem te halen. Je stelt zelfstandig correspondentie, notities en actielijsten op en bent in staat om teksten te redigeren. Jij bewaakt de opvolging van deadlines, omdat je van nature graag vooruitdenkt. Gezien de veelzijdigheid van de functie en de complexiteit van de organisatie beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en organisatiesensitiviteit.

Lees meer

12 juni 2018

Pedagogisch medewerker (BBL niveau 4) – Diverse locaties

Is werken met kinderen jouw passie en ben je gedreven om daarvoor je diploma te behalen?
De SWKGroep zoekt jou!

Pedagogisch medewerker (BBL)
Start in oktober 2018

De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Door actief te zijn in kinderopvang, buurtwerk en zorg verbinden wij mensen en organisaties. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst.

Wij begeleiden jou naar jouw droombaan
Onze medewerkers zijn makkelijk te herkennen. Zij zijn het gezicht van onze organisatie en staan te popelen om kennis met jou te maken. Wij bieden jou een BBL-traject wanneer je graag een gekwalificeerd diploma voor de kinderopvang wilt behalen. In een leertraject van twee jaar stomen wij jou klaar als pedagogisch medewerker.

Hoe het kan gaan
Jij wordt helemaal opgenomen in ons team. Je bereidt samen met je collega’s activiteiten voor en zorgt ervoor dat de kinderen een topmiddag beleven. Samenwerken is helemaal jouw ding. Met jouw enthousiasme zorg je voor echte interactie met de kinderen en je geeft hen de ruimte om zichzelf te zijn. Het activiteitenprogramma is iedere dag anders, maar altijd themagericht.

Handig om te weten
Je wordt geplaatst bij Triodus Kinderopvang, KOKO Kinderopvang, Kern Kinderopvang, COKD, IJsselkids of Kinderopvang BijDeHand. Deze kinderopvang organisaties zijn onderdeel van de SWKGroep. Het is mogelijk om je voorkeur voor een organisatie uit te spreken. Het werken op de buitenschoolse opvang wordt gecombineerd met één schooldag(woensdag). Op woensdag van 08:30 uur tot 17:30 uur. Dit vindt plaats op het ROC Zadkine in Rotterdam (centraal gelegen naast het NS station en metrostation). Deze dag bestaat voornamelijk uit theorie. Er komen verschillende lesvormen aan bod zoals Pedagogiek, beleid en communicatie. De studiebelasting is ongeveer 10 tot 15 uur per week. Je kunt ook worden ingezet op de voorschoolse opvang en de tussenschoolse opvang. De werktijden bij de voorschoolse opvang zijn van 07:30 uur tot 08:30 uur en bij de buitenschoolse opvang verschillend per locatie maar gemiddeld van 14:00 uur tot 18:30 uur.

Lees meer

12 juni 2018

Pedagogisch medewerker KDV – Rotterdam

Ruimte, rust en veel groen in een natuurrijke omgeving. Dat is Het Ritme!

Voor Kinderdagverblijf Het Ritme zijn wij per 14 mei 2018 op zoek naar een

Pedagogisch medewerker KDV
32 uur per week, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Het Ritme zit op loopafstand van Plaswijckpark en de kinderboerderij. Iedere hele dagopvanggroep grenst aan de buitenruimte. Naast deze eigen tuin nodigt de ruime natuurspeeltuin uit tot ontdekken! Er is een watertoren, zandbak, veel groen en ontdekpaden. De oudere kinderen kunnen zich uitleven bij het voetbal-court en de tafeltennistafel. Je komt te werken op een verticale groep (0 tot 4 jaar)

Wij zijn op zoek naar een deskundige, ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerker. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en stimulerend pedagogisch klimaat. Kinderen en ouders kunnen rekenen op jouw volledige aandacht. Niet omdat het moet, maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt. De werktijden zijn wisseldiensten tussen 7:30 uur en 18:30 uur.

Hoe het kan gaan
Het is donderdagochtend 7:30 uur. Je bent net gestart. Het eerste kindje komt binnen, je vraagt hoe hij heeft geslapen en hoe laat hij zijn eerste voeding heeft gehad. Als alle kinderen binnen zijn is het tijd om aan tafel te gaan voor het fruitmoment! Je collega geeft een kindje de fles en jij houdt je bezig met de kinderen aan tafel. Na het eten duik je samen met de kinderen de natuurspeeltuin in. Voor je het weet is het alweer tijd voor een boterham. Na de middagslaapjes zet je de muziek aan. Tijd om lekker te gaan dansen en springen. De kinderen gieren het uit van plezier! En dan staan de eerste ouders alweer op de stoep. Het was weer een leuke dag vandaag!

Lees meer

12 juni 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam, Hillegersberg

Onze kinderen een topmiddag bezorgen! Daar krijg jij energie van!

Voor BSO Kerkstraat zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
(11 tot 15 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag)


Een mooie binnentuin, een verrassend grote speelkelder en een grote keuken. Dat maakt BSO Kerkstraat een fantastische speelplek voor kinderen. De BSO ligt centraal in de wijk zodat de oudere kinderen makkelijk eropuit kunnen voor een bezoek aan bijvoorbeeld de bibliotheek of het park.

Voor onze BSO zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Als jij weet hoe je kinderen een topmiddag kunt bezorgen, sportief en ondernemend bent en goed kunt organiseren, dan is onze BSO dé BSO voor jouw talenten.

Hoe het kan gaan
Samen met je collega’s haal je de kinderen op uit school. Onderweg bespreek je alvast het activiteitenprogramma van vanmiddag. Het is mooi weer, dus het worden sowieso buitenactiviteiten. Dit wordt een toffe middag! Je controleert bij binnenkomst of iedereen er is. Er wordt wat gegeten en gedronken en je bespreekt de schooldag met de kinderen voordat de activiteiten beginnen. Jouw dag is geslaagd als alle kinderen met een lach op hun gezicht zijn opgehaald.

Handig om te weten
De werktijden op de BSO zijn van 14:45 uur tot 18:00 uur.
Je staat met 2 andere collega’s op de groep. Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO en/of bij het geven van kinderfeestjes.

Lees meer

12 juni 2018

Flexpool pedagogisch medewerker TSO/BSO – diverse locaties

Voor de flexpool voor onze tussenschoolse/buitenschoolse opvang locaties zijn wij per direct op zoek naar

Flexpool pedagogisch medewerkers TSO/BSO
(uren en beschikbaarheid in overleg)

Onze BSO locaties zijn allemaal uniek; groot, klein, stads of in de natuur, in een schoolgebouw of een aparte locatie…we gaan actief met de kinderen aan de slag maar er is ook ruimte om zich terug te kunnen trekken als ze uit willen rusten. We werken met activiteiten- en vakantieprogrammas en in de vakantieperiodes worden er regelmatig uitstapjes gemaakt.

De werktijden zijn afhankelijk van de locatie en of het een schoolweek of vakantieweek is, maar liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken. In schoolweken zal je vooral in de middag werken, in schoolvakanties de hele dag.

Lees meer

11 juni 2018

Pedagogisch medewerker VVE peuteropvang/VSO – Rotterdam, Nesselande

Alles wat groot is begon ooit klein. Draag jij bij aan een goede start?

Voor peuteropvang De Kunstenmakers in Nesselande zijn wij per 27 augustus 2018 op zoek naar een

Pedagogisch medewerker VVE peuteropvang/VSO
7,5 uur per week, op maandag en dinsdag

Vanaf twee jaar mogen kinderen zichzelf peuter noemen. Tijd om naar de peuteropvang te gaan! Zingen, knutselen, voorlezen, zandtaartjes bakken, fietsen, klimmen en klauteren. Een nieuwe wereld gaat voor hen open. Het eigen maken van belangrijke vaardigheden hoort daarbij, zoals taalvaardigheden, maar ook sociale, motorische en creatieve vaardigheden.

Peuteropvang De Kunstenmakers is gevestigd in hetzelfde gebouw als school Het Spectrum. Op de buitenspeelplaats kunnen de peuters zich lekker uitleven. Onze locatie grenst aan de lokalen van de onderbouw waardoor de overgang naar groep 1 klein is.

Wij werken met VVE Puk en Ko. Bijna ongemerkt halen onze kinderen op de peuteropvang al veel leervoordeel. Ondertussen beleven zij vooral groot speelplezier. Ook organiseer je themabijeenkomsten voor ouders. Je voert je werkzaamheden samen uit met een enthousiast team van collega’s.

Handig om te weten
De werktijden op de peuteropvang zijn van 08:30 uur tot 11:30 uur. Daarnaast ga je ook een aantal uur in de week aan de slag op de voorschoolse opvang. Het is mogelijk om meer uren te werken. Je kunt bijvoorbeeld buitenschoolse opvang diensten draaien. Ook kun je je uren ook uitbreiden door kinderfeestjes te organiseren.

Lees meer

11 juni 2018

Flexpool medewerkers – Rotterdam

Wij zijn op zoek naar talent voor onze flexpool!

Voor Kinderopvang BijDeHand zijn wij per direct op zoek naar

Flexpool medewerkers

(parttime: 20-24 uur per week, dagen in overleg)

Flexibel! Dat ben jij! Als flexpoolmedewerker ben je flexibel inzetbaar op alle soorten opvang binnen jouw regio. Je werkt dus dichtbij huis met weinig reistijd en bent bekend met de wijken waarin je werkt. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een gezonde omgeving opgroeien. Veel buiten zijn, gezonde voeding, sporten en bewegen is onze missie. Jij bent dan ook creatief, enthousiast en een echte teamplayer. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht.

Handig om te weten
De werktijden zijn afhankelijk van de werksoort en locatie, maar liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken.

Lees meer

11 juni 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam, Ommoord

Voor BSO Geelkruid in Ommoord zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
gemiddeld 14,5 uur per week
(9 uur per week tijdens schoolweken en 32 uur per week in de schoolvakanties)
(mogelijkheden om extra uren te werken via de invalpool)

BSO Geelkruid kenmerkt zich door de ruime en lichte lokalen en de goede samenwerking binnen de wijk met diverse partijen. Zoals scholen, Centrum voor Jeugd en Gezin, andere locaties van Kinderopvang BijDeHand, sport en recreatie. Unieke activiteiten op locatie maar ook uitstapjes buiten onze locatie. Wij delen de groepen in naar leeftijd. Zo kunnen kinderen met leeftijdsgenootjes spelen. Door de kleinschaligheid van onze locatie kennen wij de kinderen goed.

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt! De werktijden zijn in overleg. In de schoolvakanties werk je hele dagen.

Lees meer

11 juni 2018

Flexibel pedagogisch medewerker plusopvang BSO – Rotterdam, Hillegersberg/Zevenkamp

Voor BSO+ De Goudmijn en BSO+ Het Ritme zijn wij per direct op zoek naar een

Flexibel pedagogisch medewerker plusopvang BSO
(10 tot 16 uur per week, dagen in overleg)

Flexibel en zin in een nieuwe uitdaging en nog meer ontwikkelkansen? Voor BSO+ De Goudmijn binnen Kindercentrum Eigen-Wijs en BSO+ Het Ritme binnen Integraal Kindcentrum Maximaal zijn wij op zoek naar een actief persoon met lef, die rust uitstraalt en over zeer goede pedagogische kwaliteiten beschikt voor deze unieke omgeving! De werktijden zijn afhankelijk van de locatie.

Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te werken via de invalpoule van BijDeHand voor alle locaties en werksoorten.

Onze BSO is een bijzondere BSO, een BSO met een plus! Ingericht om kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een extra zorgvraag te begeleiden. Kinderen die naar BSO-plus De Goudmijn en Het Ritme komen, hebben extra zorg en aandacht nodig. Omdat ze gedragsmoeilijkheden en/of ontwikkelingsmoeilijkheden hebben. Ze vinden het bijvoorbeeld moeilijk om contact te leggen of te onderhouden met kinderen. Of kunnen moeilijk vertellen wat hen bezighoudt of wat ze voelen.

BSO-plus vangt kinderen op van het speciaal onderwijs.

Kinderen die door hun problematiek niet in de reguliere opvang opgevangen kunnen worden, worden door jou intensief begeleid vanuit een gestructureerde didactische/pedagogische aanpak. Het is een uniek samenwerkingsconcept, met intern de mogelijkheden om diverse disciplines, zoals een orthopedagoog voor observatie bij extra zorg in te schakelen. Daarnaast is er coaching on the job vanuit de specialistische jeugdhulpverlening voor de pedagogisch medewerkers.

Lees meer

8 juni 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam

Ben jij die geduldige, vriendelijke en stressbestendige pedagogisch medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor BSO Oosterflank zijn wij per 16 juli 2018 op zoek naar een


Pedagogisch medewerker BSO

10 uur per week, op maandag, donderdag en vrijdag

(eventuele urenuitbreiding mogelijk)

BSO Oosterflank is gelegen in basisschool de Pionier. Hier vangen we kinderen op van de Pionier, de Meridiaan en de Cornelis Haak. Bij BSO Oosterflank betekent buitenschoolse opvang vooral plezier. Plezier in activiteiten. Plezier met elkaar. Even niet meer in een schoollokaal, maar in de eigen BSO-ruimte. Samen met de kinderen zoeken we leuke, leeftijdsgerichte activiteiten. Zoals koken, muziek maken, sporten, de natuur in, spelletjes doen of creatief bezig zijn. Of sporten in de gymzaal. Ook in de vakanties zitten we niet stil. Uitstapjes naar musea, speelparken, bowlen en natuurlijk de BijDeHand Zomerspelen.

Als jij weet hoe je kinderen een topmiddag kunt bezorgen, dan is onze BSO dé BSO voor jouw talenten. Je snapt hoe je met mensen werkt; kinderen, collega’s én het contact met ouders. De werktijden op de BSO zijn maandag, donderdag en vrijdag van 14:45 uur tot 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties werk je hele dagen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken tijdens schoolvakanties of in de invalpool. Op de woensdagmiddag is er mogelijkheid om extra uren te werken tijdens het begeleiden van kinderfeestjes bij BijDeHand.

Lees meer

5 juni 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam

Ga jij pas blij naar huis als jij kinderen een top middag hebt bezorgd?

Voor BSO De Sleekoepel zijn wij op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
gemiddeld 15 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag

Een gezellige locatie met een groot afgesloten buitenspeelterrein en een zeer groene aangrenzende speeltuin. Dát is BSO De Sleekoepel in Schiebroek. BSO De Sleekoepel biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. De groepen hebben hun eigen huiskamer. Ook is er nog een ruimte waar kinderen met constructie speelgoed kunnen spelen zoals lego. Na school vang je de kinderen op en bespreek je de dag. Daarna ga je leuke leeftijdsgerichte activiteiten ondernemen op het gebied van bijvoorbeeld sport en spel of ga je lekker de natuur in. In de vakantieperiode maken we regelmatig uitstapjes naar speeltuinen, kinderboerderijen of musea. Uiteraard zorg je voor een goede overdracht naar de ouders toe.

Goed om te weten
Uren uitbreiding naar 20 uur is mogelijk in combinatie met kinderfeestjes, de roulerende poule op woensdag en/of vrijdag. De werktijden voor de TSO is van 12:00 uur tot 13:15 uur en voor de BSO van 14:30 uur en 18:30 uur. In vakanties werk je hele dagen.

Lees meer

1 juni 2018

Management assistent – Berkel en Rodenrijs

Voor het dynamische team van management assistenten zijn wij ten behoeve van zwangerschapsvervanging van 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019 op zoek naar een

Management assistent
24 tot 28 uur per week, dagen en tijden in overleg

Over de functie
In deze afwisselende, vernieuwende en uitdagende functie verricht je secretariële werkzaamheden voor meerdere regiomanagers en werk je in een team van management assistenten. Je stelt zelfstandig correspondentie en notities op en handelt deze af. Je organiseert en notuleert bijeenkomsten, maakt verslagen en/of samenvattingen en neemt de acties die nodig zijn om de voortgang van de gemaakte afspraken te bewerkstelligen. Je neemt inkomende telefoongesprekken aan voor de afdeling en handelt deze gesprekken zo veel mogelijk zelfstandig af. Daarnaast selecteer je inkomende post naar prioriteit, verricht je archiefwerkzaamheden en diverse ondersteunende administratieve werkzaamheden. Je beheert en bewaakt de agenda van de regiomanagers, levert stukken aan en je fungeert als eerste aanspreekpunt.

Lees meer

17 mei 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Berkel en Rodenrijs

Bij ons is er ruimte voor talent van kinderen en dat van jou!

Voor De Vuurvlinder in Berkel en Rodenrijs zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
7 uur per week, op maandag en dinsdag
(Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO, via de flexpool en/of bij het geven van kinderfeestjes)

Wij zijn een verticale BSO en vangen per dag (maximaal) 150 kinderen op. Een groot speelterrein en een natuurspeeltuin staan garant voor veel speelplezier. We maken ook gebruik van een sporthal. Kortom ruimte genoeg voor veel verschillende uitdagende activiteiten! Wij zijn op zoek naar een collega voor de Groep Goud (5,6,7 jaar).

Hoe het kan gaan
Samen met je collega’s haal je de kinderen op uit school. Je controleert bij binnenkomst of iedereen er is. Er wordt wat gegeten en gedronken en je bespreekt de schooldag met de kinderen voordat de activiteiten beginnen. Het wordt weer een toffe middag. We gaan heerlijk buitenspelen in de fraaie natuurspeeltuin en we gaan enthousiast aan de slag met allerlei workshops! Jouw dag is geslaagd als alle kinderen met een lach op hun gezicht zijn opgehaald.

Handig om te weten
De werktijden zijn van 14:15 uur/14:30 uur tot 17:30 uur/18:30 uur. Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen.

Lees meer

15 mei 2018

Pedagogisch medewerker BSO – Rotterdam, Nesselande

Ben jij een creatieve en sportieve duizendpoot die steeds weer nieuwe activiteiten bedenkt?

Voor BSO Toverkunst zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO
(20 tot 22 uur per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Onze BSO maakt onderdeel uit van Kindercentrum Toverkunst. Omdat het kindercentrum is ingedeeld in verschillende ruimtes heeft ieder in het centrum zijn eigen plek. Toverkunst is onderdeel van Brede School Nesselande. Het grenst aan de scholen Passe-Partout en Tangram.

Wij zijn een BSO met 8 groepen en vangen per dag (maximaal) 160 kinderen op. Een groot speelterrein en het gebruik van sportvelden/sporthal staan garant voor veel speelplezier. Elke groep heeft een keuken en er is veel ruimte voor allerlei creatieve knutselactiviteiten. Kortom ruimte genoeg voor veel verschillende uitdagende activiteiten!

Hoe het kan gaan
Je bereidt samen je collega’s de activiteiten van de middag voor en checkt nog even de voicemail voor eventuele afmeldingen of bijzonderheden. Daarna halen jullie samen de kinderen van school. We starten altijd met iets te eten of te drinken. Jullie nemen de schooldag door en geven de kinderen de ruimte om te vertellen wat ze zoal bezighoudt. Daarna start het activiteitenprogramma. Dit kan iedere dag anders zijn, maar is altijd themagericht. Dit wordt een toffe middag! Jouw dag is geslaagd als alle kinderen een topmiddag hebben beleefd.

Handig om te weten
De werktijden op de BSO zijn van 14:00uur tot 18:00 uur/18:30 uur. Je staat met één of twee andere collega’s op de groep. Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken via de flexpool, bij de VSO of bij het geven van kinderfeestjes.

Lees meer

14 mei 2018

Pedagogisch medewerker – Rotterdam, Nesselande

Kinderen een sportieve middag bezorgen? Dat kan bij BSO De Kunstenmakers!

Voor BSO De Kunstenmakers zijn wij per 27 augustus 2018 (in overleg is eerder starten mogelijk) op zoek naar

Pedagogisch medewerkers BSO
14 tot 24 uur per week, werkdagen in overleg
uitbreiding mogelijk (in combinatie roulerende poule, tussen schoolse opvang en/of bij het geven van kinderfeestjes)


Wij maken onderdeel uit van het IKC Samen Uniek, een intensieve samenwerking met basisschool Het Spectrum behoort dan ook tot de dagelijkse praktijk net als het werken op basis van het pedagogisch kader van de BSO.

Voor onze BSO zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Als jij weet hoe je de kinderen (9 tot 12 jaar) een topmiddag kunt bezorgen, sportief en ondernemend bent en goed kunt organiseren, dan is onze BSO dé BSO voor jouw talenten.

Hoe het kan gaan
Samen met je collega’s haal je de kinderen op uit de klassen. Onderweg bespreek je alvast het activiteitenprogramma van vanmiddag. Het is mooi weer, dus het worden sowieso buitenactiviteiten. Dit wordt een toffe middag! Je controleert bij binnenkomst of iedereen er is. Er wordt wat gegeten en gedronken en je bespreekt de schooldag met de kinderen voordat de activiteiten beginnen. Jouw dag is geslaagd als alle kinderen met een lach op hun gezicht zijn opgehaald.

Handig om te weten
De werktijden op de BSO zijn van 14:00 uur tot 18:00 uur. In de vakanties werk je hele dagen.
Je werkt nauw samen met de collega’s van de naast gelegen groepen. Er zijn mogelijkheden om extra uren te werken op de TSO en/of bij het geven van kinderfeestjes.

Lees meer

4 mei 2018

Pedagogisch medewerker (Zomerkracht) – diverse locaties

VACATURE | PEDAGOGISCH MEDEWERKER | ZOMERKRACHT | FLEXPOOL

Wat je gaat doen
Je wordt de hele zomer (juni tot en met september) flexibel ingezet op alle soorten opvang binnen onze organisatie. In de zomervakantie organiseren wij speciale activiteitenprogramma’s met verschillende uitstapjes en sport en spel activiteiten. Jij weet als geen ander hoe je kinderen een topdag kunt bezorgen. Je bent creatief en een kei in organiseren. Uiteraard sta je ook voor topkwaliteit en ben je het visitekaartje voor onze organisatie. Je snapt hoe je met mensen werkt; kinderen, collega’s en het contact met ouders. Jouw dag is geslaagd als alle kinderen met een glimlach weer naar huis gaan!

Lees meer

1 januari 2018

Open sollicitatie – Rotterdam

Is er voor jou op dit moment geen passende vacature, maar wil je wel voor ons werken?

Klik op de button ‘solliciteren’ om direct je gegevens te sturen!

Lees meer