12 september 2017

Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang (M/V) – Rotterdam

Voor peuteropvang Woeste Willem en Lieve Lotte zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang (M/V)

parttime: ongeveer 13 uur per week, op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag (Daarnaast is het mogelijk om structureel 5 middagen extra te werken op één van onze BSO’s)

Peuteropvang Woeste Willem & Lieve Lotte is nog een vrij nieuwe peuteropvang locatie. Op dit moment hebben wij één groep geïntegreerd binnen een locatie met hele dagopvang en een mini BSO. Er wordt gewerkt met het VVE programma Puk & Ko.

Op de peuteropvang is het anders dan thuis, maar wel een veilige thuishaven voor kinderen met een prettige extra meerwaarde. Het samen zijn en samenleven in de groep, het spelenderwijs voorbereiden op het basisonderwijs. We hebben aandacht voor de totale ontwikkeling van kinderen individueel en in de groep door met elkaar zoveel mogelijk leuke, uitdagende en verschillende dingen te beleven op alle ontwikkelingsgebieden.

De pedagogisch medewerker VVE is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de voorschoolse periode. De nadruk ligt op het begeleiden van het individuele kind en van de groep, vanuit een gestructureerde didactische/ pedagogische aanpak en het stimuleren van ouderbetrokkenheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en uitvoeren van handelingsplannen, het uitwisselen van informatie, communicatie met ouders/verzorgers, het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten, administratieve taken, de ruimte en het materiaal onderhouden.

De werktijden zijn van 08:30 uur tot 11:30 uur.

Read more

12 september 2017

(Flexibele) Pedagogisch Medewerkers – diverse locaties

Voor de roulerende poule zijn wij per direct op zoek naar

(Flexibele) Pedagogisch Medewerkers
(parttime: 10 – 16 uur per week, dagen in overleg)

Flexibel! Dat ben jij! Als roulerende ben je flexibel inzetbaar op alle soorten opvang en alle locaties binnen onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een gezonde omgeving opgroeien. Veel buiten zijn, gezonde voeding, sporten en bewegen is onze missie. Jij bent dan ook creatief, enthousiast en een echte teamplayer. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht.

De werktijden zijn afhankelijk van de werksoort en locatie, maar liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Je werkt volgens een rooster, uiteraard in overleg met jou, met verschillende diensten. Een week van te voren krijg je je rooster, maar in noodgevallen kan hier van worden afgeweken.

Read more

8 september 2017

Pedagogisch Medewerker / Planningsmedewerker (flexpoule) – diverse locaties

SWK-Kinderopvang levert stafdiensten en directievoering aan kinderopvangorganisaties binnen de SWKGroep. Het pedagogisch expertise centrum en het stafbureau beleid en ontwikkeling vormen samen de stafdiensten. Het stafbureau beleid en ontwikkeling is verantwoordelijk voor het begeleiden van (innovatie) projecten van A t/m Z, het opstellen van analyses & rapportages, volledige subsidietrajecten, aanbestedingen en het ontwikkelen en realiseren van beleid. Onder het stafbureau beleid en ontwikkeling vallen ook de centrale personeelsplanning en de afdeling praktijkopleiding.

Read more

7 september 2017

Pedagogisch Medewerker BSO – BSO Oosterflank, Rotterdam

Voor BSO Oosterflank zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker BSO

parttime: 22 uur per week (5 middagen)

Bij BSO Oosterflank betekent buitenschoolse opvang vooral plezier. Plezier in activiteiten. Plezier met elkaar. Even niet meer in een schoollokaal, maar in de eigen BSO-ruimte. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen. We vragen de kinderen wat ze leuk en belangrijk vinden op de BSO. Samen met de kinderen zoeken we leuke, leeftijdsgerichte activiteiten. Zoals koken, muziek maken, sporten, de natuur in, spelletjes doen of creatief bezig zijn. Of sporten in de gymzaal.

Ook in de vakanties zitten we niet stil. Uitstapjes naar musea, speelparken, bowlen en natuurlijk de BijDeHand Zomerspelen.

Als jij weet hoe je kinderen een topmiddag kunt bezorgen, dan is onze BSO dé BSO voor jouw talenten. Je snapt hoe je met mensen werkt; kinderen, collega’s én het contact met ouders. De werktijden op de BSO zijn maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 uur tot 18:30 uur, woensdag van 11:45 uur tot 18:30 uur en op vrijdag van 14:30 uur tot 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties werk je drie hele dagen.

Read more

4 september 2017

Pedagogisch Medewerkers BSO – Rotterdam, Ommoord

Voor BSO Nansenplaats in Ommoord zijn wij per direct op zoek naar

Pedagogisch Medewerkers BSO

(parttime: 15 – 20 uur per week, dagen in overleg)

Ontspanning na een intensieve schooldag. Binnen of buiten. Uitdaging genoeg bij BSO Nansenplaats. Onze BSO ligt op het mooie speelplein van de Fridtjof Nansenschool. BSO Nansenplaats biedt leeftijds- en ontwikkelingsgerichte activiteiten aan. Door ons open-deuren-beleid kunnen kinderen ook met vriendjes en vriendinnetjes uit andere groepen spelen. Uniek aan onze locatie is dat de kinderen een korte en veilige route lopen om op de BSO te komen. Daarnaast maken we op dit moment een omslag naar een natuurlijke BSO. Wij vinden het belangrijk om kinderen in contact te brengen met de natuur. Natuurbeleving is erg belangrijk voor de ontwikkeling en welzijn van een kind. Dit maken wij mogelijk in samenspraak en samenwerking met de kinderen. BSO Nansenplaats? NATUURlijk! De werktijden zijn voor de VSO van 07:30 uur tot 08:30 uur, de TSO van 11:45 uur en 13:00 uur en de BSO van 14:45 uur tot 18.30 uur.

Read more

1 september 2017

Pedagogisch Medewerker BSO – Rotterdam, Ommoord

Voor BSO Geelkruid in Ommoord zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker BSO

(parttime: gemiddeld 15 uur per week, op woensdag en donderdag)

(mogelijkheden om extra uren te werken via de invalpool)

BSO Geelkruid kenmerkt zich door de ruime en lichte lokalen en de goede samenwerking binnen de wijk met diverse partijen. Zoals scholen, Centrum voor Jeugd en Gezin, andere locaties van Kinderopvang BijDeHand, sport en recreatie. Unieke activiteiten op locatie maar ook uitstapjes buiten onze locatie. Wij delen de groepen in naar leeftijd. Zo kunnen kinderen met leeftijdsgenootjes spelen. Door de kleinschaligheid van onze locatie kennen wij de kinderen goed.

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt! De werktijden zijn in overleg. In de schoolvakanties werk je 4 dagen van 8 uur.

Read more

31 augustus 2017

Pedagogisch Medewerker BSO – De Wonderlamp, Rotterdam

Voor BSO De Wonderlamp zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker BSO

(parttime: 6 uur per week, op vrijdag)

Er wordt gewerkt vanuit het antroposofisch mensbeeld. ‘Worden wie je bent’, is ons uitgangspunt en dit wordt vertaald in de manier waarop we met de kinderen omgaan. We vieren een aantal antroposofische feesten. Voorts gebruiken we (zoveel als mogelijk) natuurlijke materialen bij de activiteiten die we doen en organiseren alsook in de inrichting van de groepsruimte. We eten biologisch. En we spelen veel buiten in de prachtige natuurspeeltuin waarin de Wonderlamp gelegen is. In de schoolvakanties werken wij samen met Mini en Maxi en werken wij vanuit een activiteiten programma.

Jij bent een enthousiaste en flexibele collega. Je bent creatief en hebt talent. Vanuit jouw pedagogisch kennis kun je de kinderen een warme en gevarieerde opvang bieden. Jij hebt enige ervaring/affiniteit met de antroposofische werkwijze binnen de BSO. Je streeft naar een huiselijke omgeving waar aandacht is voor ieder kind. Je hecht er veel waarde aan dat kinderen zelf leren aangeven welke activiteit hij leuk vindt en wat zijn interesses zijn. De werktijden zijn van 12:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens schoolvakanties werk je een hele dag.

Read more

17 augustus 2017

Pedagogisch Medewerker BSO/TSO – De Sleekoepel, Schiebroek

Voor buitenschoolseopvang de Sleekoepel zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker BSO/TSO

parttime: gemiddeld 15 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag

BSO de Sleekoepel heeft drie basisgroepen. Voor de Toppers (7+) zijn wij op zoek naar een frisse wind! De locatie heeft allerlei aparte ruimtes waar kinderen thematisch met activiteiten aan de slag kunnen, maar zich ook terug kunnen trekken als ze uit willen rusten. We hebben een mooie natuurtuin waar we in de toekomst meer gebruik van willen maken. De omgeving is erg groen en daarom gaan wij regelmatig naar buiten om de parken in de buurt te verkennen.

Als jij weet hoe je de wat oudere kinderen een topmiddag kunt bezorgen, dan is onze BSO dé BSO voor jouw talenten. Je snapt hoe je met mensen werkt; kinderen, collega’s én het contact met ouders. De werktijden voor BSO zijn van 14:30 uur tot 18:15 uur. De werktijden voor TSO zijn van 11:45 uur tot 13:00 uur. Tijdens schoolvakanties werk je hele dagen.

Read more

11 augustus 2017

Pedagogisch Medewerker BSO – Berkel en Rodenrijs

Voor buitenschoolseopvang De Vuurvlinder in Berkel en Rodenrijs zijn wij per 1 oktober 2017 op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker BSO

parttime: 10 uur per week, op dinsdag, donderdag (groep 5-7 jarigen)
en vrijdag (groep 4-12 jarigen)

Een prachtig gebouw gelegen aan de Gouden Uillaan, vlakbij station randstadrail Westpolder in Berkel en Rodenrijs. BSO De Vuurvlinder is een verticale BSO met maximaal 110 kinderen per dag. Er wordt gewerkt in 3 leeftijdsgroepen. De BSO heeft een groot speelterrein en een natuurspeeltuin waar de kinderen volop buiten kunnen spelen. Daarnaast maken we ook gebruik van een sporthal.

Onze BSO is een veelzijdige BSO met ruimte voor talent van kinderen en dat van jou! Jij bent dan ook creatief, enthousiast en een echte teamplayer. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt! De werktijden zijn van 14.15 uur/ 14:30 uur tot 17.30 uur/18.30 uur. Tijdens de vakanties werk je minimaal 2 dagen.

Read more

8 augustus 2017

Pedagogisch Medewerker BSO – Mini & Maxi, Prins Alexander

Voor BSO Mini & Maxi in Prins Alexander zijn wij per 21 augustus 2017 op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker BSO
(parttime: 8 uur per week, op maandag en dinsdag)

Plezier in activiteiten. Plezier met elkaar. Bij BSO Mini & Maxi betekent buitenschoolse opvang vooral plezier! Onze BSO is een veelzijdige BSO met ruimte voor talent van kinderen en dat van jou!

Het aanbieden van verschillende activiteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Jij bent dan ook creatief, enthousiast en een echte teamplayer. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en samen met je collega’s wil je er elke dag een belevenis van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt! De werktijden zijn verschillend maar 4,25 uur per middag. Je moet kunnen starten om 13.45 uur en kunnen sluiten om 18.30 uur.

Read more