Home

Werken bij

Laat jij kinderen hun eigen toekomst kleuren?

Samen met kinderen werken aan het kleuren van hun toekomst. Werken in een omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en blij zijn. Is dát waar jij naar op zoekt bent? Je vindt het bij Kinderopvang BijDeHand (onderdeel van de SWKGroep), de meest bijzondere kinderopvangorganisatie in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs.

Reken maar dat jouw werkplezier bij ons tot z’n recht komt. Klantgerichtheid, professionaliteit en ontwikkeling door deskundigheidsbevordering van onze medewerkers staan bij BijDeHand hoog in het vaandel. Waarbij het kind altijd het uitgangspunt is.

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze kinderen de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om!

Werk jij graag met kinderen van 0 – 13 jaar in de hele dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang of plusopvang? Bij Kinderopvang BijDeHand kan het allemaal! Met ruim 650 medewerkers bieden wij kinderen een veilige omgeving, op meer dan 60 locaties. We hebben werk genoeg en bij ons is er plek voor allemaal verschillende mensen. Jij bent welkom!

Spreekt onze organisatie jou aan en heb je interesse om bij ons te komen werken? Klik dan op ‘vacatures’ voor al onze openstaande vacatures. Een open sollicitatie is ook mogelijk, we nemen dan snel contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Vacatures